annonse

annonse

Foto:

Remembro 2022

Gjentar fjorårets seminarsuksess ReMembro

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Exceline, iBooking og Remind gjentar fjorårets suksess og inviterer til ReMembro 23. Seminaret setter også i år søkelys på optimal drift av treningssenter, men er også en sosial møteplass med kollegaer fra bransjen. 

Arrangørene er markedsledende og størst på det de driver med innenfor sine fagfelt og har derfor mye erfaring og ekspertise de ønsker å dele med bransjen. Målet med seminaret er å gi faglig påfyll, et forum for erfaringsutveksling og en sosial arena for å møtes til en svært subsidiert pris, forteller Saxegaard til Treningsindustrien.

Vi lager et seminar for administrasjon av treningssenter med bakgrunn i vår kunnskap som ledende leverandører av driftssystemer til bransjen. Arrangørene er i en unik posisjon til å kunne dele informasjon om store deler av driften av et treningssenter. Vi sitter blant annet på tall fra over 600 treningssenter. Dette er ikke egen-rapporterte tall, men tall som vi kan rapportere fra for å se utviklingen i de forskjellige segmentene. Vi har tro på at disse tallene kan gi stor verdi for videre utvikling av bransjen.

Saxegaard forteller at de fikk veldig god evaluering etter fjorårets seminar og bygger årets seminar over samme lest. «Veldig konkret rettet mot drift av treningssenter. Kun nyttige og lærerike foredrag. Fint å møte andre fra bransjen og fint å treffe systemleverandører» var f.eks. tilbakemeldingen fra Line Brattbakk på Oppdal Treningssenter.

Årets ReMembro arrangeres på Scandic Oslo Airport på Gardermoen og går av stabelen 26. og 27. oktober. Det vil heller ikke i år være eksterne utstillere. Vi har i år mer enn doblet kapasiteten og vi har fått mange påmeldinger allerede. Det er også i år en svært subsidiert pris på 1990 kroner for seminar med mat, foredrag, samt festmiddag og overnatting. Her gjelder først til mølla når det gjelder tildeling av plasser og påmeldingsfrist er satt til mandag 18. september.

MELD DEG PÅ HER

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]