annonse

annonse

Gjert Ingebrigtsen skal begeistre på TREN 2020

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Arrangøren av TREN er svært glade for å kunne presentere Gjert Ingebrigtsen som foredragsholder til årets TREN-seminar som går av stabelen 12.-13. mars.

– Vi gleder oss stort til å høre Ingebrigtsen på TREN. Hans karriere de siste årene er formidabel, og vi vet treningssentrene kommer til å dra med seg tips hjem til sitt eget virke og sin egen arbeidshverdag, sier prosjektleder Roger Aa Djupvik i en pressemelding.

Gjert Ingebrigtsen kommer til TREN 2020

Historien til familien Ingebrigtsen er fascinerende og lærerik. De gode resultatene kommer fra et helt spesielt treningsregime, og nettopp dette vil Ingebrigtsen fortelle om på årets seminar.

Deltakerne få høre om hemmelighetene bak det å prestere på toppnivå, få innblikk i familiens reise, og inspirasjon til hvordan de selv kan utvikle seg til å nå sine ytterste grenser.

Gruppetrening på planen

Hvordan skal man lykkes som instruktør og engasjere flest mulig til å gå på gruppetrening på treningssenter?

Basert på idrettsforskning, over ti års erfaring fra treningsbransjen og et brennende engasjement for gruppetrening, skal Eva Katrine Thomsen gi deltakerne konkrete eksempler og tips på hvordan lykkes.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Drivkraften og engasjementet Eva Katrine Thomsen innehar, håper vi smitter over på publikum. Hun er utrolig dyktig og har fått til mye til nå. Hun skal snakke om sitt hjertebarn gruppetrening, en treningsform med mye potensiale for treningssentrene, forteller Aa Djupvik.

Virke på plass

Kjersti Oppen fra Virke Trening kommer, og vil fortelle om hvordan de jobber nasjonalt og lokalt sammen med samarbeidspartnere.

Med et særlig fokus på folkehelsearbeidet, vil Kjersti legge frem en fersk undersøkelse om kroppspress og trening.

– Virke Trening er en viktig aktør for treningsbransjen, og vi er glade for å ha dem med på laget, forteller Djupvik.

Har flere i ermet

– Programmet i sin helhet avslører vi i februar. Temaet er senterdrift og NRK-profil Tore Sagen skal lose oss gjennom programmet som konferansier. Vi slipper også flere foredragsholdere løpende fremover, så det er bare å holde øyne og ører åpne. Vi har flere ess i ermet, sier Djupvik.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Mer informasjon om programmet og arrangementet finner du på www.trenseminar.no/deltaker.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]