annonse

annonse

Glem medlemskort!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Medlemssystemet Sics Systems sparer deg for kostnader og øker dine inntekter. I tillegg kan nå alle medlemmer på ditt senter passere inn og ut ved bruk av egen mobiltelefon.

– Vi gleder oss stort over den nye appen vi har utviklet og testet ut hos flere av våre kunder, og endelig kan vi stolt presentere den for alle som ønsker å benytte den, sier salgssjef i Sics Systems, Magne Rønningen.

Koronasituasjonen ingen demper på interessen

I den tøffe perioden for treningsbransjen fra mars og frem til nå har ikke utviklerne i Sics Systems ligget på latsiden. De har brukt tiden til å teste ut det som kanskje er den beste app-en for treningssentre i dag – og den videreutvikles stadig i samarbeid med kundene.

– Denne høsten har det ikke manglet interesse for å finne nye løsninger, og det er mange som tar kontakt direkte med oss, sier Rønningen.

– Det viser seg rett og slett at denne perioden har gjort at enda flere ledere for treningssentre er interessert i et system som kan senke kostnader, sørge for bedret sikkerhet for juks, og selvsagt også for smitteverntiltak, fortsetter han.

– Hos oss får de en løsning for et fullt ut operasjonelt system, enten man velger «full pakke» eller enklere løsninger.

Alt-i-ett

I appen kan du utføre nærmest alt du trenger med tanke på et medlemskap hos et senter – enten det er innmelding, administrasjon av betalinger, booke PT eller gruppetimer, og selvsagt «digitalt medlemskort» for inn- og utpassering fra senteret.

Alt intuitivt og enkelt lagt opp for medlemmene, slik at det skal svært lite til for at de ser brukervennligheten og hvor praktisk det hele er lagt opp.

Lavere kostnader

Via appen administrerer medlemmene sitt eget medlemskap; innmelding, booke gruppetrening eller PT, betalinger, kjøpe drop-in etc. I tillegg slipper senteret utgifter til medlemskort.

– De som ikke har vår servicekiosk vil også spare tid med hensyn til manuell registrering og utdeling av medlemskort. Den frigjorte tiden kan man i stedet benytte til å følge opp nye og eksisterende medlemmer. Eller kutte i personalkostnader uten at det går ut over treningsopplevelsen.

– Dette er virkelig noe som gir mange fordeler for treningssentrene, men ikke minst har vi sett at de som trener setter pris på at de helt sømløst kan ordne det meste selv. Da får de også en mest mulig effektiv trening, mener Rønningen.

Sikkerhet, mindre juks og kommunikasjonskanal

Ved bruk av vårt system med mulighet for den nye appen, vil man oppleve mindre misbruk av medlemskort der venner låner bort eget medlemskort. For å passere får du en unik QR-kode for hver gang du skal inn eller ut. Det er også lagt inn sikkerhet i appen som gjør at man ikke kan ta en skjermdump av QR koden og sende videre til andre.

Dersom et medlem ikke kommer inn på senteret vil medlemmet øyeblikkelig få opp en beskjed i appen som sier noe om hvorfor man ikke kommer inn. For eksempel «du har utestående faktura» eller «senteret har sperret din adgang» etc.

– Vi ser også at det er mange fordeler med appen, der du kan sende ut pushmeldinger med markedsføring og nyheter eller informere om aktuelle smitteverntiltak osv. Hele systemet legger opp til en virkelig bombe av markedsførings- og kommunikasjonsmuligheter med egne medlemmer, fastslår Rønningen

Populært tilskudd

Tilbakemeldingene fra medlemmer og treningssentrene er entydig – over 95 % foretrekker å bruke appen. De liker at den er pålitelig, enkel og gir dem en «hands on» brukeropplevelse, hvor de kan booke alt av timer, ordne med betalinger med videre.

Sics er virkelig stolt av nyvinningen, og gleder seg til å møte nye fornøyde kunder når vi er ute for å besøke de som har begynt å bruke appen i det daglige.

Sics Systems fakta:
  • En totalløsning for drift av treningssenter fra en og samme plattform
  • Kun en leverandør å forholde seg til om du skulle få behov for service. Vi leverer, monterer og tar ansvar for alt av hardware fra oss. Servicekiosk, gate, dørlesere, kamera etc.
  • Sømløst medlemssystem for alle typer senter
  • Enkelt og intuitivt
  • Full kontroll på medlemskap og betaling, inn- og utpasseringer, overvåkning og sikkerhet, samt fjernstyrte lukke- og åpningsrutiner – og der det hele kan styres fra mobil/pc/nettbrett
  • Nye og eksisterende medlemmer utfører alle operasjoner selv
  • Ingen muligheter for å snike seg inn på senteret uten gyldig medlemskap
  • Mulighet for booking av gruppetrening via app/mobil/pc/nettbrett eller egen bookingstasjon
  • Systemet følger alle regler og pålegg for datalagring og GDPR, og oppdaterer systemet slik at endringer i eksisterende lovverk implementeres fortløpende
  • Trygt og sikkert for medlemmer og eiere

 

Vil du vite mer? Kontakt
Magne Rønningen
salg@sics.no // +47 92037324

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]