annonse

annonse

Foto:

Fosna-Folket.

GO Brekstad – Et moderne treningssenter i Brekstad

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Med sin sentrale plassering og et godt utvalg av treningsfasiliteter, har GO Brekstad raskt blitt et populært tilskudd i Brekstad. Dette moderne treningssenteret, strategisk plassert ved hurtigbåtkaia, tilbyr et bredt spekter av treningsutstyr og fasiliteter for styrke-, kondisjon-, og bevegelighetstrening.

I hjertet av Brekstad, med hurtigbåtkaia som nærmeste nabo, åpnet GO Brekstad dørene høsten 2023. Dette toppmoderne treningssenteret, eid og drevet av AHA Eiendom, tilbyr et godt tilbud til lokalbefolkningen og besøkende som søker et helse- og treningstilbud.

AHA Eiendom, et etablert eiendomsfirma i Trondheim og på Fosen siden 1992, står bak denne nye satsningen. Med en solid bakgrunn i utleie av næringsareal og boliger i regionen, utvider de nå sin portefølje til å inkludere trenings- og padelfasiliteter.

GO Brekstad skiller seg ut med sitt mangfoldige utvalg av treningsapparat. Enten du er ute etter å forbedre din styrke, kondisjon eller fleksibilitet, finnes det noe for enhver smak. Det er tydelig at senteret legger vekt på kvalitet og variasjon i sitt utstyr og tilbud.

Vegg i vegg med treningssenteret finner besøkende den nye padelbanen, GO Padel, som tilfører et ekstra element av sport og moro til området. Dette brede utvalget av aktiviteter gjør GO Brekstad til en attraktiv destinasjon for alle aldersgrupper.

I tillegg kan medlemmene benytte seg av personlig trening. Dette tilbudet er et svar på den økende etterspørselen etter skreddersydde treningsprogrammer og personlig oppfølging i treningsrutinene.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]