annonse

annonse

Foto:

Google Maps

Go Trening Øyer feirer åpning etter forsinkelser

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter en periode med forsinkelser, spenning og forventninger, åpnet eierne Thomas Tangnes og Janne Rossebø, Go Trening Øyer 9. mai

Go Trening Øyer ønsket torsdag velkommen til sitt nye treningssenter etter en lengre ventetid på grunn av forsinkelser. Eierne, Thomas Tangnes og Janne Rossebø, har stått overfor flere utfordringer på veien mot åpningen, men har hele tiden bevart sitt engasjement og optimisme.

I et intervju med Gudbrandsdølen Dagningen tidligere i år, delte Janne Rossebø innsikt i de tøffe omstendighetene senteret har navigert gjennom. “Selv om vi har møtt både økonomiske og logistiske utfordringer, har vi aldri mistet troen på at dette senteret ville bli en realitet,” sa Rossebø. Hun fortalte også om de løpende utgiftene knyttet til nettside og medlemssystemer, samt utfordringer med å lagre treningsutstyr, noe som har vært kostbart og krevende.

Med dørene åpnet, kan Go Trening Øyer nå rette blikket mot å realisere potensialet i sitt moderne treningssenter.

Go Trening Øyer tilbyr et bredt utvalg av treningsutstyr og fasiliteter, som skal tilfredsstille de varierte behovene til sine medlemmer. Med en trøblete start bak seg og stor entusiasme, ser treningsenteret frem til å bli et sentralt samlingspunkt for helse og trening i lokalsamfunnet.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]