annonse

annonse

GoStudy og AFPT inngår samarbeid

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Bransjen trenger personlige trenere, og Go Study og AFPT har utdannet flere tusen gjennom årene i både inn- og utland. Nå skal de to konkurrentene samarbeide.

Noen vil sikkert si at samarbeid mellom to konkurrenter er merkelig, men det er egentlig enkelt. AFPT har gjennom årene fokusert mer og mer på sin virksomhet i Norge. Veldig enkelt fordi vi tror at man blir bare god på de tingene man bruker mest tid på. Go Study har sin primærvirksomhet i utlandet og er dermed ingen reell konkurrent, skriver de to aktørene i en pressemelding.

I stedet vil AFPT anbefale studenter som vil til utlandet for sin PT utdanning, å velge Go Study, mens Go Study på sin side vil peke studenter i Norge i AFPT sin retning.

Dette betyr egentlig at i stedet for å være konkurrenter så vil synergiene kunne bli enda større. Ved tilbakekomst til Norge etter utenlandsstudier har mange et ønske og behov for ytterligere oppdatering utover Personlig Trener-utdanningen og da vil AFPT kunne tilby den muligheten, heter det i meldingen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Alle vinner

– Vi har alltid forsøkt å fokusere på vår kjernevirksomhet. Personlig Trening er vår kjernevirksomhet, men ikke i utlandet. Våre ressurser og vår tid har vi valgt å bruke i Norge og Norden og overlater utenlandsstudier til de som har ressursene og evnen til å gjøre det. Da er Go Study et strategisk valg for oss, sier daglig leder Espen Arntzen i AFPT.

«Vi mener at med dette samarbeidet så vinner alle. Studentene får ta sin utdanning med de som er gode på sin arena, Go Study får tilgang til alle studentene som ønsker utenlandsstudier og AFPT kan forholde seg til sin kjernevirksomhet og kan tilby videreutdanning til de som ønsker», skriver partene i meldingen.

– Dette er en god samarbeidsmodell for to parter som er gode på ulike ting, sier Christian Marthinussen i Go Study.

Marthinussen er også foreleser på AFPT, og med tydelige forventninger og integritet, er ingen av partene bekymret over at man får innsyn i hverandres virksomhet – da virksomhetene ikke er aktive i samme marked.

– Sammen gleder vi oss til å få strategien på samarbeidet satt ut i livet og begynne å gjøre mer av det vi kan: Personlig Trener-studier i både inn- og utland, fastslår Espen Arntzen.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]