annonse

annonse

Gratis korona-webinar med Dr. Paul Bedford

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fitness Brands-samarbeidspartner Dr. Paul Bedford – som er et av trekkplastrene på det utsatte TREN20 – har laget et webinar som adresserer hva sentrene kan gjøre i dagens krisesituasjon.  

Dr.Paul Bedford har inngående kunnskap om adferd på treningssenteret og hvordan skaffe og beholde medlemmer. Webinaret tar for seg tiltak treningssenteret kan gjøre for å møte dagens situasjon, samt forberedelser for hvordan få medlemmer tilbake på treningssenteret, ifølge en melding fra Fitness Brands.

– Vi opplever alle en situasjon i dag det nesten har vært umulig å forutse og legge tiltaksplaner for, fastslår markedssjef Ida M. Perez i Fitness Brands.

– Fitness Brands har som aktør i treningsbransjen i snart 40 år vært igjennom flere nedturer, men det kommer alltid en hverdag etter at disse utfordringene er overvunnet. Vi er heldige som er i en bransje som har blitt en så viktig del av nordmenns livsstil og som sannsynligvis vil få enda større plass fremover, fortsetter hun.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Tiltak man kan sette i gang

Perez understreker at det er viktig at vi forsøker å løfte blikket og tenke fremtid selv om det kan være tungt akkurat nå, og bruke tiden smart frem mot normale tilstander.

– Vi har i mange år samarbeidet med Dr. Paul Bedford. Paul har laget et dagsaktuelt webinar til oss som tar for seg enkle tiltak du og ditt team kan iverksette i din klubb. Sett av litt tid til å tenke fremtid og gjør deg bedre i stand til å møte den nye hverdagen, der dine tjenester vil bli mer etterspurt enn noen gang, sier hun.

Her kan du se webinaret: Tre faser treningssentrene møter med korona virus.

Webinaret er på engelsk.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]