annonse

annonse

Gratis trening ble populært

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Family Sports Club i Halden søkte etter deltakere på Facebook som ville få bedre helse. Resultatet var over all forventning.

 – Vi trodde 30–40 skulle være interessert, kanskje 50, men aldri i verden om vi trodde at 160 skulle melde seg på. 80 personer er allerede i gang, sier Anita Amundsen til Halden Arbeiderblad.

Hun er mer opptatt av at folk trener enn hvor de trener.

– Det vi vil oppnå med dette kurset, er å få enda flere haldensere i bedre form. Det er ingen forpliktelser om medlemskap hos oss etter kurset, og tilbudet er heller ikke kun for våre medlemmer, sier hun.

Kurset er gratis og går over ti uker. Opplegget består av utdrag fra kurset «Minus+» og er tilrettelagt for en kortere periode.

Minus+ er et konsept for folk som vil raskt ned i vekt gjennom livsstilsendring. På kurset vil man jobbe med sunne matvaner, treningsglede og mental balanse. Målet er et lettere, friskere, sprekere og mer harmonisk liv på sikt, ifølge Family Sports Club.

– Vi skal ha fem treninger og fem foredrag. Foredragene handler om målsetting, kostplan, vitaminer, mineraler og Omega3, trening og balanse, og veien videre. Kort oppsummert handler dette kurset om trening, kosthold og mental helse, sier Amundsen til avisen.

En av deltakerne som ble hanket inn via Facebook er Odd Ragnar Skovborg-Johannessen.

– Dette kurset har hjulpet meg over terskelen med å komme meg inn på et treningssenter, sier han.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]