annonse

annonse

Grete leverer et vellykket konsept

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Grete har gjort alt riktig. Hun har skapt et konsept som kundene er fornøyd med og som gir et godt treningsutbytte. Det er god lønnsomhet i konseptet, og folk står i kø for å få være med på gruppene. Det er akkurat slik en konseptsone skal være.

Det sier daglig leder Aleksander Olestad i Concept Norway AS, om sin gamle kollega fra tiden i Spenst, Grete Andreassen Bakken. Hun har skapt sitt eget «Gretes hjørne» i det enorme anlegget til Toppform Fitness i Moss.

Mestring og fremgang er viktigst

Grete Andreassen Bakken er utdannet personlig trener, og vil ikke ha større grupper enn at hun kan følge opp hver enkelt personlig.

– Selvsagt har penger og lønnsomhet betydning, men for meg er det viktigste at hver og en av de som er med på treningsopplegget trives, opplever mestring, og ser framgang. Derfor er det ikke mer enn ti mennesker i noen av gruppene mine.

– De er veldig forskjellige, både når det gjelder, kjønn, alder og fysiske forutsetninger, så det er helt avgjørende at jeg har tid til hver eneste av dem, sier Andreassen Bakken, og forteller at yngstemann på gruppa er 33 år, og den eldste nærmer seg 70.

Grete Andreassen bakken og Aleksander Olestad.

– Grete har lykkes med å skape en konseptsone som gir deltakerne en fantastisk opplevelse med energi, trygghet og mestring. Det handler mindre om kjønn og aldersgrupper enn om fysiske forutsetninger, ferdighetsnivå og målsettinger og forventninger. Det er sikkert derfor det er venteliste for å få være med på konseptet, sier Aleksander Olestad.

LES OGSÅ: Syv steg for å lykkes med konseptsoner

Tilpasset treningsopplegg

Aleksander Olestad er opptatt av at en konseptsone skal gi medlemmene en klar og genuin totalopplevelse og et klart definert treningsutbytte. Det mener han at hans gamle kollega har lykkes godt med.

– Grete har laget et treningsopplegg som er tilpasset den enkelte, og der styrke og kondisjon står i fokus, sier han, mens Andreassen Bakken nikker.

– Nå har jeg gått bort fra det fullkonseptet som jeg begynte med da jeg startet opp her for tre år siden. Da hadde jeg like mye fokus på kosthold og oppfølging som på selve treningen. Nå er dette tilleggstjenester som kundene mine kan kjøpe hvis de har behov og ønske om dette, forteller Andreassen Bakken.

LES OGSÅ: Kort forklart om konseptsoner

Venteliste

Både Olestad og Andreassen Bakken er sikker på at det er fordelaktig å organisere treningen i grupper.

– En ting er at det er økonomisk lønnsomt for alle parter. En annen ting er at «prime time» i denne bransjen er kveldstid, og på denne måten kan vi nå ut til mange flere med et godt treningsopplegg, sier Andreassen Bakken, og forteller at det har utviklet seg et støttende klima i gruppene hun trener.

– Folk er veldig flinke til å muntre opp hverandre og støtte og hjelpe de som trenger litt ekstra motivasjon. Det er utrolig fint for meg som trener å se på.

Grete Andreassen Bakken har en god avtale med Toppform Fitness, og hun har klart seg med annonsering på Facebook. Nå står treningsivrige i kø for å få være med på timene hennes.

– Jeg fikk til og med nye kunder under den verste koronakrisen. Det er vel ikke verst!

Vil du vite mer om hvordan du kan lykkes med konseptsoner?
Ta kontakt med Aleksander Olestad i Concept Norway: aleksander.olestad@concept.no/976 26 328 – Concept.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]