annonse

annonse

Gründer-trio kjøper Crossfit Tromsø

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

André Fagerborg, Frode Følstad og Tord Moen fra K24 opplyser at de fikk en henvendelse fra Stefan Revang, gründer og deleier av Crossfit Tromsø, som de bare måtte takke ja til.

Det skriver Avisa Nordland.

Stefan Revang skal flytte fra Tromsø, og lurte rett og slett på om trioen kunne være interessert i å kjøpe opp crossfit-treningssenteret hans i byen.

– Dette ser vi på som en kjempeutfordring og fin mulighet til å utvikle oss videre. Sammen går vi løs på oppgaven med den største ydmykhet, med mål om å videreføre produktet Crossfit Tromsø med samme gode kvalitet som tidligere, skriver K24 i en pressemelding ifølge avisen.

K24-gründerne har de siste årene utvidet sitt tilbud kraftig i Tromsø, og har nå både Klinikk24, K24 trening og FIT24.

– K24 har som mål å fremme god helse, forebyggende aktivitet og glede hos barn og voksne i alle aldre og på alle aktivitetsnivå. Overtakelsen av Crossfit Tromsø er i så måte et stort løft for hele K24-huset og vil bidra til at vi kan levere enda bedre tjenester og et bredere tilbud til befolkningen, sier André Fagerborg.

Crossfit Tromsø er i dag lokalisert i egne lokaler på Stakkevollveien, men vil så snart det lar seg gjøre samlokaliseres med eksisterende tilbud i Tromsø Sentrum, opplyser de nye eierne.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]