annonse

annonse

Gruppetrening senker dørstokkmila

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Nå er det vitenskapelig bevist at gruppetrening virker. SATSELIXIA tar det til seg og har nylig lansert en rekke nye gruppetreningsalternativer. Og det er mer i vente.

I SATSELIXIA ser vi daglig at treningsglede og resultater ofte kommer når mennesker trener sammen. Dette skyldes at det er lettere å fullføre en hel økt når man er flere, at du gjerne tar i litt ekstra når du blir sett av en instruktør – og at det er lettere å trene regelmessig når du har gjort en avtale med deg selv og booket deg på time, skriver selskapet i en pressemelding.

Nå er det også vitenskapelig bevist at gruppetrening virkelig virker.

Da forskere fra amerikanske Penn State University samlet 25 «stillesittende» personer til 30 uker med ulike former for gruppetimer, var resultatet oppsiktsvekkende:

Etter syv og en halv måned med svette og melkesyre kunne hele 20 av 25 deltagere skryte på seg å ha fullført hver eneste time. Samtlige deltagere hadde dessuten fått lavere fettprosent og kolesterolnivå, samt større selvtillit.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Og kanskje den største bonusen: alle som var med i prosjektet hadde blitt aktive mosjonister som prioriterte trening i hverdagen.

Her kan du lese mer om studien fra forskerne ved Penn State.

Nye gruppetimer

I SATSELIXIA ønsker vi å gjøre med av det som virker, og fra 27.august utvidet vi våre gruppetimer med fire nye alternativer, iølge meldingen:

Cardio Energy

Den ultimate kondisjonsøkten! Uansett om du velger en 30-, 45-, eller 60 minutters klasse, er du garantert en morsom og fartsfylt treningsøkt, full av energi, pumpende musikk og svette utfordringer. Øvelsene er enkle og pulskrevende og vi garanterer deg at du går ut av salen etterpå med et fornøyd smil om munnen.

Body for Life

Dette er en lavterskel time der du får trent hele kroppen på en morsom, effektiv og skånsom måte. Body For Life kombinerer styrke og kondisjonstrening i sal uten løping og hopping, til fengende musikk. Timen passer perfekt for deg som nettopp har begynt å trene eller ønsker en treningsøkt med noe lavere intensitet.

Pure Strength

For deg som elsker styrketrening! En skikkelig styrkeøkt med tunge vekter og få repetisjoner. Ingen kondisjonstrening, bare ren og skjær muskelbygging. Passer både for deg som vanligvis går på styrketimer, og for deg som liker å trene på egenhånd.

HIIT the Bike

HIIT – høyintensiv Intervalltrening. Dette er en treningsform som veksler mellom å korte perioder med høy puls og perioder med aktiv hvile. I denne syklingklassen får du presset effekten fra en 60 minutters klasse inn på en halvtime, men det krever at du er villig til å gå i kjelleren og virkelig kjenne på melkesyren.

Fremtidige lanseringer

Rock the Bike (lanseres 8. oktober)

SATS ELIXIA er stolt av å presentere den hotteste nyheten noensinne – Rock the Bike! Her vil du bli guidet av energiske, inspirerende og fantastiske entertainere som ønsker å tilby en ekstraordinær treningsopplevelse.

Timen lanseres på utvalgte sentre i Oslo området. På disse sentrene vil kjeden bygge en unik treningsarena med lys og musikk for at du skal føle at du trener mens du deltar på en konsert.

Stor Yoga satsing (fra november 2018)

SATSELIXIA lanserer Yoga For Athletes, Yoga Flow, YIn Release, Hot Yoga Flow og Hot Yoga Release.

LES OGSÅ: Gruppetrening og HIIT på trendtoppen

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]