annonse

annonse

Gungnir of Norway har inngått eksklusivt samarbeid med Fitness Brands og Sportsmaster

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Med en hel verden for våre føtter er det et naturlig valg for oss å vokse videre på en strategi som inkluderer samarbeid med de mest rutinerte aktørene der ute, sier markedssjef Audun Filip Sand i Gungnir.

I tråd med sin salgsstrategi, som er å skape et globalt distribusjonsnettverk for selskapets patenterte vektstang, har gjengen med tilholdssted på Alna i Oslo inngått eksklusivt samarbeid med Fitness Brands Norge, Sportsmaster Norge og Fitness Brands Sverige.

Med sin innebygde, patenterte løsning for låsing av vektskiver satser Gungnir internasjonalt med mål om å skape en ny markedsstandard.

Med distributører i USA, Canada, Storbritannia, Tsjekkia, Slovakia, Spania, Tyskland, Italia, Polen, Malta, Nederland, Norge og Sverige har Gungnir begynt å få fart på skuta. I tillegg selger de direkte til over 30 land verden rundt.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Skal bli den nye standarden

– Med en hel verden for våre føtter er det et naturlig valg for oss å vokse videre på en strategi som inkluderer samarbeid med de mest rutinerte aktørene der ute. Dette ser vi fungerer veldig godt når vi nå trykker på gassen i de internasjonale markedene vi har som mål å ta store deler av, fastslår Sand.

Han forteller at målet til selskapet er å bli den nye standarden for vektstenger globalt, på samme måte som skrukorken på melkekartongen.

– Med andre ord jobber vi for å gripe posisjonen som markedsleder i de aller fleste land der styrketrening er utberedt og/eller er i vekst. De første produktene ble produsert og sendt ut i fjerde kvartal 2020. Siden den tid har vi sammenstilt og sendt ut over 1 000 vektstenger og hantler til over 30 ulike land, sier Sand.

I inneværende periode sender Gungnir ut ca. 800 av «The Dumbler» parallelt med den olympiske vektstangen «The Allrounder» – og sortimentet utvides fortløpende.

Forventningene for tiden fremover er store. Selskapet vil skalere videre vertikalt og horisontalt, med en ny nøkkelperson som daglig leder, i spissen.

– Med Fitness Brands og Sportsmaster på laget, har vi som mål å bli markedsleder på frivektsutstyr i Norge i løpet av 3-5 år. Vi tror at Norge velger norskprodusert når de også får sikrere og en mer brukervennlig løsning på kjøpet, sier Sand.

Morten Karlsen (t.v.), Øyvind Arnesen Rein og Audun Filip Sand.
Ser på det som en anerkjennelse

I Norge og Sverige kan Gungnir overlate salgsansvaret til solide og velkjente selskaper. Sportsmaster og Fitness Brands har holdt på i en årrekke og tilbyr et bredt spekter av treningsutstyr; alt fra frivekter, apparater og innredning til treningssenterbransjen, til hjemmetreningsutstyr for privatmarkedet.

– For oss er det en stor anerkjennelse og bekreftelse å få muligheten til å jobbe med veletablerte selskaper som Fitness Brands og Sportsmaster. Ikke bare har de bunnsolid erfaring og kompetanse, de fører også noen av verdens beste og mest velkjente merkevarer, sier Sand.

Ifølge salgssjef Øyvind Rein i Gungnir gjør samarbeidet de selv kan fokusere mer internasjonalt.

– Vi er trygge på at det norske og svenske markedet er i gode hender, fastslår han.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– En uslåelig kombinasjon

Fitness Brands og Sportsmaster skal stå for distribusjon av Gungnir-utstyr i både Norge og Sverige, og er allerede godt i gang med implementeringen.

Salgssjef Morten Karlsen i Fitness Brands

– Fitness Brands er en leverandør med premium produkter, som sørger for gode treningsopplevelser for sine kunder. Sammen med Hammer Strength og Escape Fitness vil Gungnir of Norway være en uslåelig kombinasjon for alle våre kunder, sier salgssjef Morten Karlsen.

Han trekker frem at det for medlemmene på treningssenteret betyr økt sikkerhet og trygg trening, der det alltid er umiddelbar tilgang til skivelås ved at den er innebygget i stangen.

– Gungnir har fått til en spennende nyutvikling av en klassisk olympisk stang. Med integrert lås gjør det treningen enklere, det er ingen låser som blir borte eller slakke og man slipper unødvendig rot både hjemme og på treningssenteret, utdyper salgssjef John Tobias Quale Øvergaard i Sportsmaster.

Siden partene fikk kontakt med hverandre for mer enn ett år siden, er det tydelig at fremtidsoptimismen er stor.

– Samarbeidet vårt er under kontinuerlig utvikling da vi ønsker å bidra med det vi kan for å spille våre samarbeidspartnere så gode som mulig. Sammen legger vi stein for stein for å videreutvikle og etablere teknologien som den nye standarden i markedet, konkluderer Øyvind Rein.

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]