annonse

annonse

Gungnir og EVO går sammen for å tilby sikrere treningsopplevelser

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Gungnir blir leverandør av sitt nye låsefrie konsept, «The collar-free gym», på EVO sine nyåpninger på Nøtterøy og Teisen denne høsten.

Gungnirs vektstenger med innebygget lås eliminerer behovet for eksterne fjærlåser og andre tradisjonelle låsemekanismer, og introduserer en ny æra med økt sikkerhet og brukervennlighet hos EVO. Med Gungnirs patenterte vektstenger kan medlemmene nå nyte en friksjonsfri treningsopplevelse og fokusere på sine treningsmål.

Markedsjef Andreas Skjetne i Evo uttrykker sin entusiasme for samarbeidet og sier: “Vi er begeistret for å introdusere Gungnirs låsefrie gym og norskproduserte vektstenger til EVO. Dette er et skritt i riktig retning mot å gi medlemmene våre en sømløs treningsopplevelse.”

Markedsjef i EVO, Andreas Skjetne

Gungnir produserer produktene i Norge med Svensk maskinering og Europeisk stål, dette er en del av selskapets strategi og bidrag til en grønnere bransje. Dette går hånd i hånd med EVOs miljøfyrtårn-sertifisering. Samarbeidet mellom de to forbedrer ikke bare kvaliteten på treningsutstyret, men bidrar også til en grønnere og mer miljøbevisst treningsbransje.

Pangstart for EVO Nøtterøy: Før åpningen har de allerede skaffet seg over 1000 medlemmer. For de som ønsker å oppleve det låsefrie konseptet på EVO sine sentre, markerer Nøtterøy 26. oktober, mens Teisen følger etter 30. november.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]