annonse

annonse

Gylne tider for personlige trenere

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etterspørselen etter PT øker kraftig. Det er manko på trenere som har det som fulltidsjobb.

– Vi klarer faktisk ikke å få tak i nok PT-er til å dekke etterspørselen i Norge, sier administrerende direktør Bjørn Maaseide i Sats Elixia til Dagens Næringsliv.

Sats Elixia har budsjettert med en oppgang i PT-salget på ti prosent i 2016 og regner med å omsette for i underkant av 200 millioner kroner i inneværende år.

PT-sjef Atle Arntzen, opplyser at treningskjeden til enhver tid mangler mellom 50 og 100 personlige trenere. PT-yrket nå har blitt en heltidsjobb, sier han til avisen.

– PT er blitt et fulltidsyrke, men vi finner ikke nok personer som jobber med dette på fulltid. Det er et luksusproblem, men likevel et problem for oss, sier Arntzen.

Administrerende direktør Paal Hansem i Fresh Fitness forventer at salget av PT-timer vil øke omkring ti prosent i inneværende år.

– Det er definitivt en utfordring å dekke etterspørselen etter PT, og vi jobber kontinuerlig med å rekruttere flere. Utfordringen er å finne de virkelig gode, mener Hansem.

Stamina-gründer Jørn Stian Dahl bekrefter at interessen har vært økende de siste fem årene. I år forventer kjeden å doble omsetningen av PT-timer, opplyser han til Dagens Næringsliv.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]