annonse

annonse

Gym 9000 åpnet dørene

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Planene for det nye treningssenteret ble lansert i februar, men åpningen måtte utsettes etter naboklager og krav om bruksendring fra kommunen. Lørdag fikk Tromsø nok et senter.

– Jeg er veldig lettet. Vi fikk ikke den endelige klareringen før i august, så det skal bli godt å få åpne dørene nå, sier daglig leder Hans-Christian Bergvoll Jensen til iTromsø.no.

Arealene til Gym 9000 byen er på ca.700 kvadratmeter, og de satser på å lokke kunder med en stor og kostnadsfri parkeringsplass, eget poseringsrom, lekerom for barn, eget uttøyningsrom, samt en stor utstyrspark.

– Vi har nok investert 300.000-400.000 kroner bare i utstyr. Det blir døgnåpent her, og vi har laget en fullverdig kjøkkenkrok slik at man kan nyte utsikten over en kopp kaffe og spise medbrakt niste etter treningsøkten, sier Jensen.

En ting som skiller senteret fra sine mange konkurrenter, er at de har tilrettelagt litt ekstra for dem som ikke nødvendigvis er veldig komfortable med å være på et treningssenter, skriver avisen.

– Det er ikke innsyn utenfra, vi har bygget individuelle dusjer og omkledningsrom. Vi ønsker å skape et trygt og godt miljø her hos oss for alle brukerne våre, sier Bergvoll Jensen.

Nykommeren har nok av konkurrenter å bryne seg på. Fra før er følgende aktører på plass i Nord-Norges hovedstad: SKY Fitness, Studio 7 Tromsø, EVO (to lokasjoner), Actic, Kraft studentidrettssenter, Tromsø Treningssenter, Kom i Form Tromsø, Exolo Tromsø, Stamina, Studio Pilates, SATS Elixia (to lokasjoner), Crossfit Tromsø og Klinikk 24.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]