annonse

annonse

GYM2000 + BM Fitness = sant

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

GYM2000 AS i Vikersund og BM Fitness AS i Trondheim har inngått avtale om fusjon.

GYM2000 vil være overtagende selskap, og firmanavnet vil bli GYM2000 etter fusjonen, ifølge en pressemelding.

«Kombinasjonen av 30 års lidenskap for styrketrening sammen med skapertrang og spisskompetanse på konstruksjon, gjør det mulig for oss å levere treningsutstyr på alle nivå. Vi håndterer behovene enten det er for å utstyre et fullskala treningssenter, trimrom på arbeidsplassen eller et treningsrom hjemme.

Den unike historien om GYM2000-gründer Knut Ole Kopland, og hans ønske om å utvikle både treningsglede og utstyr blir sentral for oss i den videre driften», heter det i meldingen.

Sterkere rustet

Fusjonen resulterer i et stort selskap i bransjesammenheng. Det gjør Gym2000 sterkere rustet til å møte utfordringene i markedet fremover. Det vil være et tydelig mål å levere innovative produkter til treningsbransjen, opplyser selskapene.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Fusjonen gir også mulighet til ytterligere spesialisering og modernisering av produksjon og logistikk. Selskapet settes nå i enda bedre stand til å betjene kundene med både utstyrsleveranse, service og reparasjoner i hele Norge.

Selskapet har nå tilsammen 16 ansatte, og får en antatt omsetning på 40 millioner kroner i 2018.  GYM2000 AS vil ha forretningsadresse i Vikersund, med kontorer i Vikersund og Trondheim.

Kort om selskapene

GYM2000 ble etablert i 1991 og har en unik posisjon i Norge som landets eneste produsent av treningsutstyr. Bedriften har lang erfaring med utvikling og produksjon av sitt eget treningsutstyr. Utstyr fra Gym2000 finnes på treningssenter over hele landet og på forsvarsinstallasjoner i Norge og utlandet. Bedriften importerer også kjente merker som Panatta og Sportsart.

BM Fitness har importert, solgt og drevet service på treningsutstyr fra Impulse og Pulse siden 2003. Bedriften har etablert seg som en solid aktør, og har sin styrke i et sterkt kommersielt fokus.

BM Fitness har moderne nettløsninger, rapporteringsverktøy og effektive logistikkløsninger som gjør at det fusjonerte selskapet får svært gode rammer for å kunne vokse og utvikles videre. BM Fitness har levert til små og store treningssenter over hele landet med hovedvekten av kunder i områdene nord for Dovre.

LES OGSÅ: Kortreist treningsutstyr i 25 år

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]