annonse

annonse

GYM2000 med største enkeltleveranse noensinne

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Høsten 2020 gjennomførte Forsvarsbygg åpen anbudskonkurranse på treningsutstyr til Luftforsvarets kampflybase på Ørlandet. GYM2000 vant avtalen verdt ca. fem millioner kroner.

GYM2000 AS vant konkurransen med Forsvarsbygg og signerte i begynnelsen av februar avtalen som har en ramme på ca. 5 millioner kroner. Leveransen skal skje i løpet av mai 2021, ifølge en pressemelding.

Bestillingen fra byggherren Forsvarsbygg inneholder styrketreningsutstyr, tredemøller og tilbehør til syv treningsrom – blant annet utholdenhetssal og militært robusthetstreningsrom.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Norsk og størst

– Vi er svært stolte over å ha vunnet konkurransen, spesielt siden vi har tilbudt en betydelig andel norskproduserte varer, sier administrerende direktør Kjartan Albrigtsen i GYM2000 AS.

Tilbudet inneholder en kombinasjon av utstyr fra blant annet Panatta, SportsArt og GYM2000 eget merke G2 som produseres i Vikersund.

– Flere av produktene er spesialkonstruert til dette anlegget, for å sikre godt treningsutbytte og løse praktiske utfordringer. Siden oppstarten i 1991 har vi vært leverandør i mange store avtaler, men dette er den største enkeltleveransen noensinne, forteller Albrigtsen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Sikrer arbeidsplasser

– Den profesjonelle delen av treningsbransjen er inne i en tøff periode nå, og for oss er dette en kjærkommen kontrakt som setter oss i stand til å jobbe effektivt fremover – og sikre arbeidsplasser sier han.

Frank Sandberg, fagleder ved Luftforsvarets idretts- og treningssenter uttaler følgende:

– Kvalitetskravet til denne bestillingen er høyt. Vi trener for krise og krig og forbereder følgelig Forsvarets viktigste ressurs, personellet, på mentalt og fysisk svært krevende oppgaver.

– Til det trenger vi materiell med riktig funksjonalitet og høy tåleevne for juling. GYM2000 har vist seg konkurransedyktige på pris, oppfyller våre strenge krav – og på enkelte produktområder leverer de faktisk en kvalitet og skreddersøm som er ut over det kravspesifikasjonen krever, og jeg forventer.

GYM2000 er Norges eneste produsent av profesjonelt treningsutstyr. Selskapet ble etablert i 1991 og i 2021 feirer selskapet 30-årsjubileum.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]