annonse

annonse

GymSport AS – en solid utstyrsleverandør!

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Etter oppstarten i 2012 har GymSport AS blitt en solid leverandør av treningsutstyr. Selskapet har positive tall – og har gradvis økt omsetningen fra 11 til 17,5 millioner i 2018.

Tallmessig har pilen hele tiden pekt oppover, men GymSport AS har ingen ambisjoner om å vokse seg altfor store, ifølge daglig leder Hilmar Forodden.

Hilmar Forodden.

– Vi liker å ha kontroll i alle ledd, og jeg tenker da både på lager, logistikk, delelager, service og ikke minst kundeoppfølging. I en såpass relasjonsbasert bransje er det heller ikke om å gjøre og bli for store, da det hele kan bli litt upersonlig, sier han.

I GymSport AS finnes det veldig mye kunnskap om treningsutstyr og ulike konsept, da de ansatte i mange år har jobbet med treningssenter og treningsutstyr av ulike merker.

Men det som selges fra hovedlageret er deres egen GymSport-serie i tillegg til at agenturet på Gymleco her til lands, befinner seg hos GymSport i Trondheim.

Gymleco i øverste divisjon

Hilmar Forodden forteller at Gymleco er et high end merke.

– Gymleco er en solid, svensk produsent som til sommeren feirer 25 års jubileum.

– Gymleco er skikkelig offensive for tiden, og kommer til stadighet med nyheter på markedet. De siste produktene er en plateloaded beltscquat og en plateloaded deadlift-maskin, som allerede har blitt veldig populære på treningssentre i hele Norge, forteller Forodden.

Hilmar Forodden tester Beltsquat fra Gymleco.

Gymleco har også markedets beste garantier, og er noe av det ypperste du kan ha på et treningssenter. Og når de største treningskjedene i Norge har begynt å kjøpe Gymleco treningsutstyr, er det selvsagt nok et kvalitetsstempel.

Les mer om vårt treningsutstyr!

Veldig gode på service

For å lette trykket litt på service og monteringsjobber har GymSport AS fått på plass personell både i Bergen, Stavanger, Nord Norge og Oslo.

– Men vi styrer det hele fra vårt hovedkontor og lager i Trondheim, sier Forodden.

Servicesjef Per Ivar Blekesaune innrømmer at det blir noen reisedøgn i løpet av året med tanke på service, installering og kundebesøk.

Per Ivar Blekesaune

– Men det trives vi med, og som en landsdekkende aktør så er det jo slik det skal være. Vi er også veldig flinke til å skaffe deler og hjelpe folk med service og reparasjoner uavhengig av hvilket utstyr det er snakk om, så service er vi veldig gode på, forteller han.

– Vi tilpasser også puter og spesialproduserer wirer som vi kan få til å passe på de fleste apparatene i markedet. Dette setter folk pris på, og vi ser at den jobben vi legger ned i dette, lønner seg på sikt, fastslår Blekesaune.

Gulv i alle varianter

Han legger til at som en komplett leverandør av treningsutstyr og tilbehør, skal GymSport AS også være blant landets beste og rimeligste leverandør av gulv, kunstgress og underlag til trimrom, crossfit og treningssenter.

– Vi har nå utvidet gulvtilbudet litt, da det leveres gulv og underlag til uterom, lekeplasser, garasjer, stall og industri. Vi har et veldig spennende og stort utvalg av kvalitetsprodukter i denne kategorien, sier servicesjefen.

Les mer om våre gulvløsninger!

Vunnet flere anbudsrunder

I 2018 hadde GymSport AS mange store leveranser, blant annet til den nye Heimdal VGS/Kolstad Arena, komplett leveranse Hit It treningssenter og leveranse til Alvdal Friskliv. Ikke nok med det, så ble det solgt og levert treningsutstyr både til Sverige, Island og Danmark.

– Vi har i tillegg vunnet flere anbudsrunder, og vi ser at vi har rette utstyrskombinasjoner, god kvalitet og rett pris. Vi har også mange referansekunder som snakker godt om oss, så da er det tydelig at vi gjør noe rett i denne bransjen, sier Hilmar Forodden.

– 2019 startet også med et brak, da det ble spikret store leveranser på treningssenter både i Nord Norge, Stavanger, Oslo og Bergen. Det er hektiske tider, men det er jo slik vi liker det – og alternativet er jo selvsagt mye verre, konkluderer han.

Vil du vite mer om hva vi kan hjelpe deg og ditt treningssenter med? Kontakt oss for en prat!
.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]