annonse

annonse

GymSport på plass med nytt lager og kontorbygg

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Selv om dette så langt har vært et rart år med denne pandemien hengende over oss, har vi også i år solgt veldig mye treningsutstyr og øker årsomsetningen nok en gang, fastslår daglig leder Hilmar Forodden.

– I løpet av sommeren hadde vi en liten samling i bunn for å stake ut GymSport sin vei videre, fortsetter Forodden.

Hilmar Forodden.

Det ble raskt enighet om at lagerkapasitet var der skoene trykket som mest.

– Så da var det bare å kaste seg rundt, og det gikk ikke mange dagene før vi fikk tilslag på nye lager- og kontorlokaler i Fossegrenda i Trondheim. Nå er vi 100 prosent på plass her, og med dobbelt så stort areal enn tidligere, ser dette veldig bra ut. Vi er veldig fornøyde med dette selv, fastslår han.

– I vårt nye lager vi mer oversikt, og vi kan ha mer varer på lager, logistikken flyter bedre og ikke minst så har vi utvidet både delelageret og verkstedet en god del – og det er jo en stor fordel for oss, og ikke minst for kundene.

Mer service og vedlikehold

Servicesjef Per Ivar Blekesaune forteller at det har gått jevnt på service i hele år.

Per Ivar Blekesaune.

– Spesielt etter at sentrene stengte ned på grunn av Covid19, var det tydelig at driverne av de ulike sentrene rundt om i landet prioriterte en real sjekk av utstyrsparken. Så det var en del service og delesalg under denne perioden, sier han.

Han medgir at det var litt spesielt å utføre service og vedlikeholdsarbeid på tomme sentre.

– Men vi fikk nå i hvert fall arbeidsro, om ikke annet. Selvsagt har vi også tatt vår del av denne dugnaden i pandemien, så mindre reising har det blitt. Vi er jo stasjonert i Trondheim, men i tillegg har vi personell både i Oslo, Stavanger og Bergen som har forenklet dette mye for oss, sier Blekesaune.

En av de største leveransene for Gymsport i år, var hos Orklandbadet.

Orklandbadet.

– Dette var midt i den perioden alt stengte ned, så her fikk vi installere og ta igangkjøringa av utstyret helt for oss selv og uten noe tidspress, forteller servicesjefen.

En solid samarbeidspartner for fremtiden

Selv om Gymsport nå er på plass i nytt lager- og kontorbygg, har selskapet ingen direkte planer om å ekspandere ytterligere.

– Det handler mest om å få en ryddig og effektiv arbeidshverdag for oss som jobber i GymSport. Når det gjelder videre salg av treningsutstyr, holder vi fast på vårt eget varemerke som er GymSport. Men vi ser at flere og flere velger Gymleco, som er vår svenske high-end produsent, forteller Hilmar Forodden.

I år som i fjor er beltsquatmaskinen fra Gymleco bestselgeren, og denne virker å være evig populær.

– Når det gjelder kardio, så lagerfører vi et solid og spennende tredemølleutvalg, så det sendes mye tredemøller ut ifra vårt lager per i dag. På vårt nye lager har vi rett og slett alt du bør ha på et komplett treningssenter og litt til, fastslår Forodden.

Beltsquat fra Gymleco.

Det har alltid vært mot treningssenterbransjen salget er størst for Gymsport, men ifølge Forodden selger selskapet stadig mer til både hotell, skoler, idrettslag, fysio, borettslag og trimrom på de ulike arbeidsplassene.

– Med de grepene vi nå har gjort i GymSport, er vi en solid samarbeidspartner og leverandør for fremtiden, konkluderer Forodden.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]