annonse

annonse

GymSport vokser og flytter til Torgård

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.


GymSport, som ble startet i 2012, er nå på flyttefot til nytt og større lager. Daglig leder, Hilmar Forodden, forteller til Treningsindustrien at økningen i omsetning, samt en vellykket lansering av nettbutikken, har ført til et større behov for mer plass. 

Siden fjoråret var et bra salgsår med en omsetning på over 30 millioner, har GymSport vært nødt til å søke større lokaler for å kunne opprettholde effektiv logistikk og vedlikeholde sin raske leveringstid. Det nye lageret på Torgård, et sentralt industriområde sør for Trondheim, vil ha en arealstørrelse på nesten 800 kvm med 8 meter takhøyde. Det vil også inneholde kontorområder med de nødvendige fasiliteter, samt et showroom med treningsutstyr. 

Større verksted og delelager
Serviceleder, Per Ivar Blekesaune, påpeker at verkstedet og delelageret også vil bli større, for å kunne tilby rask respons på reparasjoner og servicehenvendelser. Flyttingen vil finne sted 1. mars, og for å bidra til å redusere kostnadene ved flyttingen, har GymSport lansert en flyttekampanje med store rabatter på lagerførte varer i nettbutikken. 

Mer effektiv arbeidshverdag
Daglig leder, Hilmar Forodden, poengterer at de er mer opptatt av en effektiv arbeidshverdag enn å øke salget ytterligere, men at det nye lageret vil gi dem muligheten til å vokse dersom det er nødvendig.
GymSport ser frem til å bli etablert i deres nye lokaler og tilby kunder bedre service og en mer effektiv arbeidshverdag.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]