annonse

annonse

Håper å doble antall deltakere

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Arrangøren av Connected Experience Convention sikter høyt: – Vi håper på en dobling fra I fjor, men er fornøyd med over 300 deltakere, sier markedssjef Anne Kristiansen i Qicraft Norway.

Connected Experience Convention 2018 finner sted, som i fjor, på Skullerud Sport Senter.

Lørdag 21. og søndag 22. april arrangeres det en rekke treningstimer innen roing, løping, HIIT, sykling og  gruppetrening, samt foredrag myntet på PT-er, instruktører, sentereiere og driftere.

Markedssjef Anne Kristiansen i Qicraft Norway forteller at hensikten med Connected Experience Convention er å bidra med inspirasjon og kompetanseheving.

– Vi er en samarbeidspartner til våre kunder, og vi får stadig forespørsler om vi ikke kan ha en samling for hele bransjen. Det underliggende er selvfølgelig også å vise frem våre produkter og konsepter – for eksempel Skillrun – som er den store nyheten i år.

– Samtidig har det vært et mål for oss å ha veldig lav deltakeravgift slik at convention gjøres tilgjengelig for flest mulig. Da dette er et markedsføringsevent og en investering for oss, klarer vi å holde prisen nede, sier hun.

Fokus på trening

– Blir det fokus på trening eller business?

– Fokus ligger på trening. Alle timene våre er bygget opp i ulike fargekoder – Technogyms seks forskjellige aspirasjoner – som kartlegger hva man liker å trene. I vår verden handler det om å mappe medlemmene i henhold til aspirasjonskartet for å skape unike opplevelser for flere.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Og jeg må legge til at vi har fått inn et stjernelag av instruktører! fastslår Kristiansen.

Blant instruktørene finner vi blant annet Karoline Dyhre Breivang, Kjetil Borch, Yngvild Elvemo, Ingvill Måkestad Bovim, Martin Norum, Trude Flø Johnsen, Sølve Sundrehagen og Anne Sigrid Stiklestad Christoffersen.

Konkurrerer ikke med de store

– Hva slags forventinger har dere til årets utgave?

– Vi har en forventning om at det kommer ganske så mange flere enn i fjor, da var det i overkant av 200 deltakere. Vi håper på dobbelt så mange, men kommer det over 300 er vi fornøyde. Dessuten håper vi at de som kommer sitter igjen med en følelse av at dette har gitt dem en merverdi – og at Connected Experience Convention er noe de ønsker som et fast innslag hvert år.

– Konkurrerer dere med de største conventionene, som NIH Aktiv Convention og Oslofjord Fitness Convention?

– Nei definitivt ikke, vår convention baserer seg på våre løsninger og har Technogym og Qicraft som en rød tråd, fastslår Kristiansen.

Hun legger til at det som skiller Connected Experience Convention fra andre, for eksempel er gjennomføringene av timene.

– Vi har delt opp timene i en praktisk gjennomgang, og etter hver time er det satt av fra en halv til en time med workshop, slik at de som deltar på timen kan gå gjennom alt med instruktøren – men også for å knytte nettverk og dele erfaringer med andre.

– Grunnen til at vi gjør dette er tilbakemeldinger fra våre kunder om at de har savnet denne totaliteten på andre conventions de har deltatt på.

En salig blanding

– Er det stort sett «menigheten» som deltar?

– I fjor var det veldig variert, og det håper vi på i år også. For oss er dette en viktig arena for å treffe våre kunder, og diskutere hvordan de kan implementere våre løsninger på best mulig måte. Samtidig ønsker vi at nye potensielle kunder får oppleve hvordan vi skiller oss ut som leverandør.

– I år skal vi også fokusere mer på helsesegmentet for mange av våre produkter kan også brukes i forebyggende arbeid. I fjor var det også endel deltakere som faktisk bare er interessert i trening, og ville ha en helg med nettopp det – så jeg tipper det i år blir en salig blanding, sier Kristiansen.

LES OGSÅ: Godt fornøyd med egen convention

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]