annonse

annonse

Har behandlet over tusen oppsigelser under pandemien

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Tre millioner i tapte inntekter hentes ikke igjen over natten. Daglig leder Magnus Gundrosen i Avancia Skedsmokorset mener åpen og tydelig kommunikasjon med medlemmene om situasjonen er viktig. – Tallene er klare, vi må gjøre tiltak og snu skuta nå, opplyser han.

– Tiden etter 12. mars 2020 har vært fylt med oppturer og nedturer. Vi har fått skikkelig juling, og kampen fortsetter ennå. Den vil for oss, som ditt treningssenter, fortsette i lengre tid, skriver Gundrosen på egne nettsider.

Siden 12. mars 2020 har Avancia behandlet over 1 000 oppsigelser. I løpet av 2017, 2018 og 2019 klarte senteret å øke medlemsmassen med 495 medlemmer netto.

– Det har vært en utrolig reise, på så mange måter. Det er en reise vi virkelig har lyst at skal fortsette. Etter å ha gått over de nyeste tallene på hvordan det faktisk går, ser det mørkt ut, opplyser Gundrosen.

Avgjørende for fremtiden

Han hadde regnet med utmeldinger, men ikke så mange

– Vi har i perioden fra 12. mars 2020 til nå mottatt 1027 oppsigelser. I samme periode har vi hatt 449 innmeldinger. Dette utgjør en netto på minus 578 medlemmer. Med en så drastisk nedgang i medlemsmasse forsvinner store deler av vår omsetning:

578 medlemmer utgjør cirka 248 000 kroner i tapt omsetning hver måned – som blir nær tre millioner kroner over et regnskapsår.

– I 2019 hadde vi et resultat på 1 003 000 kroner og i 2018 hadde vi 675 000. Det er klart at en så drastisk nedgang i omsetning kan være avgjørende for vår fremtid, opplyser Gundrosen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Informerer og takker

– Takket være deg som medlem så har vi klart oss gjennom nedstengt periode, men det er først når vi gjenåpner og med nærmere 30 prosent lavere omsetning, vi virkelig kommer til å kjenne på situasjonen vi står i, skriver han på egne nettider – myntet på medlemmene.

Og fortsetter:

«Fordelen nå, kontra for fire år siden, er at vi har god økonomisk kontroll når vi nå skal starte på nytt.

Det at du som medlem støtter oss – er avgjørende. Vi vet lite om hva som kommer rundt neste sving, og din støtte med medlemsavgift er helt klart avgjørende for vår fremtid.

Uten din støtte kan jeg med sikkerhet si at vi ikke hadde klart oss gjennom denne perioden, så du skal være stolt over hva du har bidratt til. Du skal vite at din støtte har vært avgjørende og det settes enormt stor pris på».

Må kjøre kampanjer

Gundrosen ber medlemmene om hjelp til medlemsfangsten.

«For at vi skal være i stand til å klare oss i tiden fremover er vi, som mange andre, nødt til å kjøre salgskampanjer for å hente inn det tapte. Vi er hardt rammet, vi ligger langt bak hva som er levedyktig fra gjenåpningen, tall lyver ikke – vi har kniven på strupen.

Vi er nødt til å kjøre en kampanje for å hente tilbake medlemsmassen vi har tapt, og så håper vi at du som medlem vil bidra med å spre gode ord om hvor dine venner og bekjente bør trene».

– Nå ser vi veldig frem til en gjenåpning og håper det vil skje innen rimelig tid, avslutter han.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]