annonse

annonse

Har du gått glipp av rebellen i treningsbransjen?

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Fresh Fitness er kommet for å bli og står nå sterkere enn noensinne! Fresh har vært gjennom en kombinasjon av en slankekur og en tøff bootcamp og leverer nå bedre resultat og har flere fornøyde medlemmer enn noensinne!

Artikkelen er skrevet av CEO John Kristian Stubban i Fresh Fitness

Fresh Fitness er rustet for fremtiden og er klare til å levere på det som er vårt overordnede mål: «Vi skal bli Norges beste lavpris treningssenterkjede».

Det skal vi gjøre sammen med 25 dedikerte senterledere og 450 ansatte med en felles passion; «Fresh Fitness er til for å få flest mulig til å trene best mulig til lavest mulig pris»!

Veien fra sofaen har aldri vært billigere og enklere enn nå! Sammen med våre ansatte har vi utviklet våre verdier, som sier at vi har passion, vi overgår forventninger, vi er troverdige og vi gjør ting smart og enkelt.

Sammen er vi klare for å få enda flere i enda bedre fysisk form!

Hvor finner du oss?

Fresh Fitness består av 25 treningssenter i Norge. Vi har 9 senter i Oslo, 12 på øvrige deler av Østlandet (Romerike, Østfold, Sandefjord, Tønsberg og Ski) og hele 4 senter i Trondheim.

CEO John Kristian Stubban i Fresh Fitness. (Foto: Privat)

Du trenger ikke å velge hvilket senter du skal trene på hos oss, er du medlem så er du medlem og da har du tilgang til alle sammen. Selvsagt også til vårt aller nyeste senter, Fresh Fitness Storo, som vi åpnet så sent som i mai.

Flere av våre senter har fått mye nytt utstyr i år og flere oppgraderinger kommer!

Fast lav månedspris og ingen bindingstid:

Hos oss tilbyr vi det aller meste av trening for folk flest til lavest mulig pris. Og vi tilbyr det selvfølgelig uten binding. Du kan velge mellom tre typer medlemskap: Fresh Basic, Fresh Live og Fresh Smart.

Med Fresh Live får du delta på våre populære gruppetimer for en bitte liten femtilapp ekstra i måneden. Med Fresh Smart får du, i tillegg tilgang til våre populære gruppetimer, ta med deg en venn på trening.

Hvor SMART ønsker du å være? Her kan du få naboen eller gubben i form, sammen med deg, for kun 359,- per måned – for begge to, med gruppetrening inkludert!

Gruppetimer er gøy og motiverende!

Hos oss får du gruppetimer som gir deg fremgang, uansett form og alder. Alle våre senter tilbyr gruppetrening. Hvorfor gjør vi det? Det gjør vi fordi vi vet at det er lettere for deg å fortsette å trene hvis du blir med på gruppetimene våre. Samtidig øker du sjansene for å trene fast hver uke.

Illustrasjonsbilde (Foto: Fresh Fitness)

Om du i tillegg er «SMART» velger du vårt «SMART medlemskap» så kan du be med deg en venn på trening. Kombinasjonen gruppetrening og en kompis = du lykkes bedre med treningsmålene dine!

Våre timer:

Vi tilbyr verdens beste og mest populære gruppetimer fra Les Mills. Vi har timer for alle, enten du liker kondisjon, styrke eller mykere yoga- pilates-timer. Vi har BODYATTACK, BODYPUMP, BODYBALANCE og BODYSTEP, og verdens mest populære dansetime Zumba.

Vi har selvsagt også sykkeltimer (RPM) i tillegg til virtuelle sykkeltimer på skjerm.

I tillegg er Fresh Fitness i ferd med å bli «godt voksen favoritten», med våre «Godt voksen» og «Easy Yoga» timer er vi snart inne på vår topp 3 liste over våre mest populære gruppetimer, kun slått av Bodypump, Zumba og yogatimer.

Personlig trening:

Vi tør påstå at vi har markedets beste Personlig Trener (PT) team! Ingen leverer flere timer i gjennomsnitt enn våre trenere, og kundefornøydheten på PT produktet vårt har scoret over 90% i flere år!

Våre PT-spesialister: Bakerst fra venstre: Anethe Toth (PT spesialist distrikt 1), Christian Pettersson (PT spesialist distrikt 2), Kenneth Danielsen (Hovedlærer PT100 skolen og PT spesialist i distrikt 3), Foran fra venstre: Stine Pedersen (Faglærer livsstilsendring PT100 skolen), og Marte Kjenner PT spesialist distrikt 4).

Via Fresh Fitness egne onboarding program, PT100 skolen, er målsettingen å hjelpe trenerne våre opp til fulltid raskest mulig. Vi lærer dem også hvordan de skal bruke tiden sin effektivt, slik at de får en god balanse mellom arbeid og fritid.

Mer enn 80% av trenerne som søker seg til Fresh Fitness oppgir at de ønsker å leve av PT yrket, og den drømmen ønsker vi å bidra til å oppfylle. På to år har vi hatt en kraftig økning i antall fulltidstrenere, fordi vi tar onboarding på alvor og vil gi trenerne våre en unik mulighet til å lykkes i et av verdens mest givende yrker.

Vi satser på fulltidstrenere fordi vi ser at trenere som lykkes blir lenger hos oss. Dette skaper sterkere PT team, og gir et mer stabilt produkt ut til medlemmene våre. I dag har mer enn 90% av trenerne i Fresh Fitness praktisert mer enn 500 timer som PT.

PT100 skolen starter opp igjen i Oslo og Trondheim 10. september, og vi tar imot søknader frem til og med 30. august. Vil du være med oss på reisen for å utvikle Fresh Fitness ytterligere?

Send søknad og cv til pt100@freshfitness.no innen 30. august.

Hva tror vi i Fresh Fitness på?

I Fresh Fitness tror vi på å gjøre trening på treningssenter enkelt, lett tilgjengelig og for «folk flest». Vi ønsker ikke å gjøre trening komplisert, derfor tror vi virkelig på at dersom du skal lykkes med treningen din, skal du gjøre det enkelt! For å lykkes med treningen din tror vi på følgende:

  1. Lag en treningsplan = Gruppetreningstimer og PT
  2. Sett treningsmål = PT
  3. Lag en avtale = Smart medlemskap/tren med en venn + PT/GX

 

For å hjelpe deg på denne «enkle» veien er svaret FRESH FITNESS!

Hvor skal Fresh Fitness?

Fresh Fitness skal videre! Vi skal vokse i tiden som kommer, både i antall senter, antall personlige trenere, antall gruppetreningstimer og i antall medlemmer! Fresh Fitness skal bli «Norges beste lavpris treningssenterkjede»!

Vi er klare, men spørsmålet er rett og slett; er du klar for Fresh Fitness? Følg med oss videre på en utrolig spennende reise!

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]