annonse

annonse

Har du rett kampånd til å lede utstyrsleverandøren Fighter Sport? (fristen er ute)

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Vi søker daglig leder. Fighter Sport har et stort vekstpotensial. Vi søker en person som har evne og gå på vilje til å realisere denne veksten.

Vi har to sentrale satsningsområder, E-handel og klubbservice. Det er her vi ser de store mulighetene. Vår e-handel-strategi skal videreutvikles og profesjonaliseres.

Vår relasjon til små og store klubber over hele landet er også avgjørende for fremtidig suksess. Innkjøp av sportsutstyr fra hele verden inngår i jobben.

Fighter Sport er liten nok til at du kan og må være hands on på alle deler av driften. Fra å legge planer for fremtiden til å ta i et tak på lageret. Men også stor nok til at du har muskler til å skape lønnsomme endringer. I Fighter Sport er det alltid kort vei fra ord til handling.

Som daglig leder har du ansvar for drift, resultat og personal. Du må ha god økonomiforståelse og evne til å oppnå resultater. Erfaring fra ledelse, salg og logistikk er bra, men din gjennomføringsevne er det viktigste.

Du vil samarbeide tett med eierne. Du må ha evne til å knytte gode relasjoner til gamle og nye kunder. Ta initiativ, inspirere, få frem det beste i kolleger. Du må ha god fremstillingsevne på norsk og engelsk.

Og fighting spirit, selvfølgelig!

Hvem er du:

  • Du er selvstendig og motivert.
  • Du er i stand til å stille forventninger til andre og sørge for tydelig ledelse og oppfølging.
  • Du kan prioritere og organisere ditt eget og andres arbeid slik at den tilgjengelige tiden utnyttes mest mulig effektivt.
  • Har en sterk interesse for varehandel, logistikk og erfaring med E-handel.
  • Gjennomføringsevne.

 

Søknad sendes til Fredrik Bjertnæs: fredrik@mizaki.com. Søknadsfrist 15. januar 2019.

Om Fighter Sport

Fighter Sport er Skandinavias ledende leverandør av kampsportutstyr. Leverer i 2018 for 19 millioner kroner til kampsportklubber, treningssentre og privatpersoner. Selskapet har de siste årene opplevd jevn og solid vekst. Holder til i Oslo med stort hovedlager på Grorud og butikk i Storgata i Oslo sentrum.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]