annonse

annonse

Foto:

John Hauge - En bransje i bevegelse

Har du vurdert å bruke LinkedIn?

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.


Dagens episode av podkasten “En bransje i bevegelse”, hvor John Hauge har med seg LinkedIn-ekspert Fredrik Fornes, for å diskutere hvordan fagpersoner kan utnytte LinkedIn i større grad, for å øke sin tilstedeværelse på plattformen.

 

Podkasten, som ble spilt inn på FOMO Works i Stavanger, tar opp temaer som blant annet Fredrik sin bakgrunn og hans erfaringer med å lykkes på LinkedIn. Han vil også dele sin plan for hvordan personlig trenere kan bruke plattformen for å øke sin synlighet på nettet og bygge sin merkevare.

 

Tekstforfatting og forskjellig type innhold blir diskutert, da dette er en viktig faktor for å skape en sterk tilstedeværelse på LinkedIn. Fredrik gir en appell til alle fagpersoner innen treningsbransjen om å bli synlige på LinkedIn, og utnytte plattformen til det fulle.

 

Redaksjonen anbefaler alle fagpersoner innen treningsbransjen å lytte til denne spennende podkasten og dra nytte av Fredrik og Johns erfaringer og kunnskap om LinkedIn og sosiale medier. Vi ser frem til flere lærerike og engasjerende episoder av “En bransje i bevegelse”

 

Hør EPISODE 2 av "En bransje i bevegelse" her

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]