annonse

annonse

Helt rent i Lillehammer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Politiet og Antidoping Norge blir mer synlige på treningssentrene i Lillehammer, når samtlige sentre nå går med på en avtale om at de skal være dopingfrie sentre.

Det skriver Gudbrandsdølen Dagningen.

Fire steder i landet finnes det allerede et formelt samarbeid mellom politi, lokale treningssentre og Antidoping Norge. Nå kommer også samarbeidet til Lillehammer.

– Etter et år med drift som «Rent senter» opplever sentrene at de ikke har like mange på senteret som de trenger å bekymre seg for, forteller avdelingsleder Kim Eilertsen i Antidoping Norge, til avisen.

Avtalen sentrene har signert med politiet og Antidoping Norge innebærer at politi, både uniformert og i sivil, vil besøke sentrene.

I tillegg til tilstedeværelse, er det opplæring av ansatte og medlemmer hos treningssentrene som er viktig i samarbeidet. Det arbeidet er allerede godt i gang flere steder.

– Vi må si til våre ansatte at de må følge med på faresignaler. Hva slike signaler kan være er noe vi lærer av Antidoping Norge, forteller Clarissa Bergh ved Elixia i Lillehammer, til avisen.

LES OGSÅ: Storaksjon mot doping i Halden

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]