annonse

annonse

Henning Holm blir ny sjef i AFPT

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Norges største PT utdanning, Akademiet For Personlig Trening (AFPT) har ansatt Henning Holm som ny CEO. Holm kommer fra jobben som nestleder i treningskjeden EVO, hvor han har jobbet de siste ti årene.

– Holm har med sin brede erfaring fra treningsbransjen og som mangeårig foreleser, nøyaktig den kompetansen vi i AFPT ser etter. Tiden er inne for å slippe til nye krefter for å møte morgendagens studenter, sier Espen Arntzen, eier og daglig leder av AFPT.

Arntzen går over i rollen som styreleder etter sommeren, men vil fortsette å være en viktig del av virksomheten i tospann med Holm.

– Markedet har fått nye og uventede utfordringer, men vi er sikre på at bransjen er raskt tilbake. I den anledning er vi stolte og ydmyke over å få Henning til å lede vårt selskap videre. AFPT har en stor samfunnsmessig jobb foran seg og med Henning på laget er vi rustet for å kunne ta de grepene vi har planlagt for fremtiden, sier Arntzen videre.

– Jeg er takknemlig og stolt over alt vi har fått til i EVO og ønsker å rette en takk til mine kollegaer. Vi har sammen hatt en fantastisk reise de siste årene, men nå er jeg klar for nye utfordringer i AFPT. Jeg gleder meg til å ta fatt på jobben som leder for Norges største utdanning innen personlig trening, sier Henning Holm.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]