annonse

annonse

Henning Holm hopper fra AFPT til Roede AS

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Henning Holm blir ny administrerende direktør for Roede. – Jeg er henrykt over muligheten og ser frem mot å påvirke folkehelsen gjennom kunnskap om kosthold, trening og motivasjon, sier Henning Holm.

Roede-selskapet er en sterk merkevare innen helse og livsstil i Norge, og har vært med på å forbedre nordmenns helse og livsstil gjennom flere tiår. Nå går selskapet en spennende tid i møte, ifølge en pressemelding.

Gjennom flere år har Henning Holm vært en av Norges fremste treningseksperter, og har gitt ut flere bøker og skrevet mange artikler om trening og kosthold.

– Jeg er henrykt over muligheten og ser frem mot å påvirke folkehelsen gjennom kunnskap om kosthold, trening og motivasjon. Roede er et konsept hvor det analoge møter det digitale, et sted for oss helt vanlige mennesker som vil ha hjelp til å komme i form og oppnå en trivselsvekt som vi er fornøyde med i hverdagen, sier Henning Holm.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Bare å brette opp ermene

Holm har vært over 20 år i treningsbransjen og har gjennomført over 20 000 PT timer. Hans erfaring strekker seg fra treningskjedene SATS, EVO og utdanningsinstitusjonen Akademiet For Personlig Trening.

Rogalendingen er også en kjent profil som treningsekspert i media.

– Den norske folkehelsa trenger aktører som tar utfordringen på strak arm. To tredjedeler av oss nordmenn opplever overvekt ifølge den nasjonale folkehelseundersøkelsen fra 2020. Pandemien har antakeligvis ikke gjort situasjonen noe bedre, sier Holm.

– Her er det bare å brette opp ermene og sørge for at vi i Roede kan hjelpe befolkningen med å strukturere opp hverdagen sin med tanke på aktivitet, kosthold og god livsstil. Der har Roede kompetansen og verktøyene som folk trenger, fortsetter han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Nye utfordringer

Dag Sørsdahl, styreleder i Roede og konsernsjef i Aller Media – som er eier av Roede, er svært fornøyd med å få en kompetent og erfaren leder som Henning Holm inn i rollen som leder for Roede.

– Henning er en person med mye erfaring og kompetanse innen fagområdet helse, trening og sunn livsstil, og er en motiverende og trygg leder. Vi gleder oss til samarbeidet i tiden som kommer, sier han.

Til Treningsindustrien.no forteller Holm at han nå har sine siste dager i AFPT, og mønstrer på som sjef i Roede allerede i juni.

– Etter så mange år i treningsbransjen har jeg lyst til å teste ut arbeidslivet litt utenfor kjernen. Jobben i AFPT har gått kjempebra, så for meg handler det om at dette var en enda mer spennende mulighet, sier Holm.

Gründer og styreleder Espen Arntzen tar over som daglig leder i AFPT etter Holm.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]