annonse

annonse

Henrik Ingebrigtsen har kjøpt seg inn i treningssenter på Bryne

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

I slutten av juli ble følgende postet på Robust trening og fysioterapi sin Facebook-side: «Henrik Ingebrigtsen, velkommen som en del av teamet. Dette blir kjekt».

Det skriver avisen Jærbladet.

Den samme Facebook-posten fortsetter:

«Henrik vil, mellom egen trening, Diamond League-stevner og OL, bidra med blant annet løpeteknikk, foredrag og motivasjon. Slik kan de som ønsker å hente inspirasjon eller satser på egen idrett, suge til seg lærdom fra en av landets mestvinnende løpere»

– Vi har vært i dialog med han en god stund, faktisk siden januar. Det var først meningen at vi skulle hyre han inn til et stunt på tredemølla i forbindelse med den planlagte, storstilte åpningen andre helgen i mars, men det ble jo ikke noe av, sier en av eierne ved Robust trening og fysioterapi, Lars Zachariassen til avisen.

Dialogen mellom treningssenteret og Ingebrigtsen fortsatte, og resulterte i at Ingebrigtsen kjøper seg inn i treningssenteret med 10 prosent eierandel.

– Gjennom samtaler kom det fram et ønske fra Ingebrigtsen om det var mulig å komme inn på eiersiden. Han ser for seg at dette kanskje er en bransje han kan drive i etter endt karriere, sier Zachariassen til Jærbladet.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]