annonse

annonse

Her trener ti ganger så mange 70-åringer

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

– Dette er helt fantastisk og er et tydelig bevis på at Feelgood lykkes med noe som ingen andre har gjort tidligere, sier Mee Eline Eriksson, bransjedirektør i Virke Aktiv helse.

Treningssenterkjeden Feelgood har ti ganger så mange medlemmer i aldersgruppen 70-79 år enn det man finner hos vanlige treningssentre.

Tall fra Exceline, selskapet som drifter medlemssystemet for treningssenterbransjen, viser at over hele 75 prosent av Feelgoods medlemmer befinner seg i aldersgruppen 60-89 år. Ifølge Exceline utgjør samme aldersgruppe kun drøye 10 prosent hos tradisjonelle treningssentre.

Samtidig viser tallene at «støttemedlemskap» er et fremmedord for Feelgood-kjeden. Hele 8 av 10 medlemmer bruker medlemskapet sitt jevnlig.

Christian Bache og Mee Eline Eriksson (Foto: Feelgood)

– Dette er helt fantastisk og er et tydelig bevis på at Feelgood lykkes med noe som ingen andre har gjort tidligere. Det blir bare viktigere og viktigere for samfunnet fremover at man holder den eldre befolkningen i fysisk aktivitet, sier bransjedirektør Mee Eline Eriksson i Virke Aktiv helse.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Har knekt koden

Markedssjef i Feelgood, Christian Bache, er klar på at medlemsstatistikken er et tydelig bevis på at treningssenterkjeden har åpnet døren for en helt ny kundegruppe.

– Vi ser at Feelgood-konseptet, sammen med våre motoriserte treningsmaskiner, har muliggjort fysisk aktivitet for folk flest. Feelgood handler ene og alene som livskvalitet. Ingen andre aktører har noe som ligner, sier markedssjefen.

– Når vi ser hvor stor prosentandel som også bruker medlemskapet er dette et bevis på at folk trives med denne type trening, fortsetter Bache.

Trening satt i system

Solveig Onstad er en av Feelgood sentereiere som har suksess med konseptet. Hun er i dag medeier på fire Feelgood-sentre og mener det er flere faktorer som bidrar til seniorsuksess.

– Jeg hadde nylig en mann som har passert 80 år, inne på prøvetime. Han sa det var et genialt treningskonsept fordi her var ting satt i system. Medlemmene opplever det som enkelt å trene der man ikke blir usikker på hva man skal gjøre, samtidig som det er en viktig sosial møteplass, sier hun.

VÅRE TRENINGSSENTERPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]