annonse

annonse

Hitio Gym har ansatt erfaren toppsjef

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Mudo Gyms utenlandske søster, Hitio Gym, har ansatt Mark Chambers som ny toppsjef til å fronte den internasjonale satsingen.

Mark Chambers vil være ansvarlig for å bygge videre på Mudo Gym-konseptet og lansere og etablere Hitio Gym-konseptet i Storbritannia og i hele Europa gjennom master- og enkeltstående franchise-modeller, ifølge en pressemelding.

Chambers har over 20 års erfaring fra kommersielle roller i den britiske og europeiske treningsindustrien, inkludert seks år som administrerende direktør for Jatomi Fitness Group – som har 50 treningssentre i fem land.

Bred erfaring

Chambers var med på åpning av mer enn 50 nye sentre i Sentral- og Øst-Europa før han overtok organisasjonens virksomhet i Tyrkia, der han gjennomførte en omstrukturering på bare seks måneder, strømlinjeformet forretningen og reduserte kostnadene betydelig for å skape grobunn for 17 nye sentre.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

I Storbritannia har Chambers jobbet for Fitness First, som forvalter av alle kommersielle og operasjonelle aktiviteter for treningssentrene i London City West-regionen, og fungert som en turnaround-spesialist innenfor nettverket.

– Marks omfattende kunnskap om treningsbransjen, sammen med hans brede erfaring i kommersielle og operative roller på høyt nivå, gjør ham svært godt egnet for å lansere Hitio internasjonalt, sier direktør for internasjonal forretningsutvikling Per Christian Pedersen.

Har ambisiøse planer

Hitio er bygd etter samme lest som Mudo, og tar sikte på å bringe folk og familier sammen gjennom fysisk aktivitet ved å trene samtidig. Hver lokasjon kombinerer treningssenter og studio med gruppetrening innen en rekke kampsporter.

– Jeg er glad for å kunne ta denne rollen forut for Hitios internasjonale lansering. Treningsbransjen blomstrer, medlemskap og antall sentre fortsetter å stige, men ingen annen operatør tilbyr samme konsept som Hitio.

– Vi har ambisiøse planer for det britiske og europeiske markedet, med en bevist investeringsmodell som vi vet fungerer. Jeg er også svært opptatt av Hitios visjon om å skape opplevelser gjennom fysisk aktivitet – spesielt med tanke på de utfordringene vi står overfor med økende fedme for både barn og voksne. Hitio tilbyr et klart alternativ til andre treningssentre, og har et enormt potensial i både Storbritannia og globalt, sier Mark Chambers.

LES OGSÅ: Ser for seg hundrevis av sentre i Europa

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]