annonse

annonse

HITIO Gym har fått på plass sin første britiske franchise

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

MUDO Gyms utenlandske tvilling inntar Sør-London i løpet av sommeren 2019. BGB Fitness er franchisetaker.

Signeringen av den første britiske franchisen følger etableringen av sentre i Spania og Portugal, som skal åpnes i 2. kvartal 2019, ifølge en pressemelding.

LES OGSÅ: Ser for seg hundrevis av sentre i Europa

Den britiske klubben som åpnes i Sør-London i sommer, skal eies av BGB Fitness – et investeringsselskap som spesialiserer seg på treningsfasiliteter, og som har mer enn 30 års kombinert erfaring innen trenings- og eiendomsbransjen.

– Vi har utforsket franchisebaserte treningsløsninger tidligere, men frem til nå ikke funnet noe så unikt som HITIO, sier direktør Matthew Blair i BGB Fitness.

Familiekonseptet er viktig

– Konseptet adresserer et reelt hull i markedet ved å rette seg mot både voksne og barn. Dette er noe vi har sterke følelser rundt, med økende overvekt blant barn og en stadig økende bekymring for Storbritannia. HITIO- konseptet er en fantastisk måte å engasjere familier i trening ved å gi en reell følelse av fellesskap, fortsetter han.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Vi er veldig imponert over Matt og BGB Fitness-teamet. Ikke bare erfaringen og kompetansen som de kommer med, men også deres «passion» og entusiasme for HITIO-konseptet, som var tydelig fra starten. Dette er veldig viktig for oss når vi bygger merkevaren, sier CEO Mark Chambers i HITIO.

Tyskland og Sverige på listen

– Treningsbransjen blomstrer og det er ingen i markedet som tilbyr et konsept som vårt. Med sentre bekreftet i Storbritannia, Spania og Portugal, og med Sverige og Tyskland som neste på listen, er det en veldig spennende tid å være en del av HITIO, fastslår HITIO-sjefen.

Det nye treningsstudioet i Sør-London vil bli utstyrt med Matrix Fitness som allerede er på plass i de norske MUDO Gym-sentrene.

Relaterte saker

[vc_basic_grid post_type=”ids” element_width=”6″ item=”4298″ grid_id=”vc_gid:1550223093078-59372251-3e0c-2″ include=”10852, 9886, 10582, 5973″]

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]