annonse

annonse

Hopper fra GYM2000 til ata treningsutstyr

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Are Slettahjell har beveget seg fra salgssjefstillingen i GYM2000 til jobben som senior account manager i ata treningsutstyr. Han ser gode muligheter for treningsbransjen i tiden etter koronakrisen.

– Jeg tror denne krisen verden opplever vil påvirke bransjen en god stund framover. I starten vil nok treningssentre bruke tid på drift og fokus på medlemsmasse, men jeg ser mange muligheter for både treningssentre og leverandører når ting begynner å normalisere seg, sier Slettahjell.

Han begrunner det med at man, når samfunnet gradvis vender tilbake til normalen, vil bli tvunget til å tenke nytt og gjøre lønnsomme grep som hadde vært smart å gjøre tidligere, men som ikke har vært nødvendig før nå.

– Jeg tror flere kommer til å fokusere på bedre drift og ha i bakhodet at kriser som dette kan oppstå. Det skal heller ikke legges skjul på at mange tidligere medlemmer på treningssentre står uten medlemskap, så det er en stor mulighet for både nye og eksisterende sentre å stå klar med et best mulig treningstilbud når sentrene åpner igjen, sier han.

Starter hos ata treningsutstyr

30-åringen fra Trondheim har vært i treningsbransjen hele sin arbeidskarriere, først på ulike treningssentre og de siste syv årene hos utstyrsleverandører. Nå starter han neste kapittel hos ata treningsutstyr.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

– Jeg har erfaring fra privatmarkedet, bedrifter og små og store treningssentre. Jeg er sikker på at det kommer til å være vekst i alle disse kundegruppene, og det blir viktig å følge trendene inn mot hver av dem.

Han mener funksjonell trening er kommet for å bli både hos nisjesentrene og de kommersielle.

– Men aller størst er nok trenden med funksjonelt utstyr med god kvalitet til privat bruk. Flere ønsker ordentlig utstyr hjemme, og de såkalte multigymmene blir nok mer og mer borte.

Spennende tid i vente

Are Slettahjell kommer til posisjonen som senior account manager i ata fra en stilling som salgssjef i Gym2000 som fusjonerte med BM Fitness i 2018. Han har tidligere vært med på å starte Sportsmaster sin avdeling i Trondheim.

– Nå ser jeg stort frem til å være med på å bygge opp ata som fremdeles er relativt tidlig i vekstfasen. I mine øyne er kunnskap noe som kjennetegner ata, og jeg deler definitivt de samme verdiene som ata og folkene bak, forteller Slettahjell.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Nå ser han frem til å sette i gang med sin nye jobb.

– Det er en gøy og spennende tid i vente for meg i ata. For det første blir det nye systemer og nye produkter å sette seg inn i. Ellers blir det å gjøre det jeg liker best: besøke nye, fantastiske kunder og levere topp treningsutstyr.

Han går i gang med jobben umiddelbart og forventer å ha mye å gjøre.

– Hvis jeg hadde en plan om å starte senter eller drev senter i dag, ville jeg brukt denne perioden godt på planlegging og hvordan jeg skal få tilbake medlemmer – og ikke minst få inn nye medlemmer, sier Slettahjell.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]