annonse

annonse

Hopper fra Polar til Qicraft

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Lene Grøsland begynner som selger i Qicraft Norge 1. juli.

– Vi er svært fornøyde med å ha fått med Lene i Qicraft-teamet. En viktig del av vår strategi er å tiltrekke og beholde de beste folkene, og ansettelsen av Lene er et viktig ledd i denne strategien, sier salgssjef Kjell Olav Engen i Qicraft Norge i en pressemelding.

– Lene har ikke bare lang og bred bransjeerfaring, men også en solid plattform innen salg. Sist, men ikke minst så snakker vi om et fyrverkeri av en dame som kommer til å gjøre Qicraft enda bedre. Vi gleder oss til hun kommer på jobb 1. juli, og våre kunder og fremtidige kunder kan glede seg til å få besøk av Lene i nær fremtid, fortsetter Engen.

Bred erfaring

Lene Grøsland har drevet med dans og troppsturn siden hun var barn. I 1993 startet hun som gruppetreningsinstruktør og etterhvert begynte hun å jobbe på SATS’ hovedkontor med salg og markedsføring av SATS Sports treningsklær.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

I tillegg jobbet hun i SATS kompetanse team med opplæring av instruktører, lagde musikk og timer for kjeden. Hun har drevet eget treningssenter og har ellers bred erfaring fra salg, markedsføring og ledelse blant annet fra SATS, Mexx Scandinavia, Abilica hjemmetreningsutstyr, Grete Roede og sist som ansvarlig for treningssenterbransjen for Polar Electro Norge.

Lene er også å finne som gruppetreningsinstruktør i Drammen og har bidratt som instruktør på forskjellige trenings-camper i inn og utland de siste årene.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: Brenner for trening som er gøy

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]