annonse

annonse

Hopper over til SATS ELIXIA

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Tidligere landslags-skihopper Anders Jacobsen blir ny leder av ELIXIA Hønefoss.

Jacobsen sikret seg flere medaljer fra OL, VM og NM og en sammenlagt seier i Hoppuka før ha la opp i 2015. Nå skal han motivere ringerikinger til å komme i bedre fysisk form. Anders Jacobsen begynner i jobben i januar 2018, ifølge en pressemelding.

– Jeg er et idrettsmenneske, og har alltid vært opptatt av helse og at folk kommer seg i bedre form. Dessuten er jeg glad i å jobbe med mennesker. Hos SATS ELIXIA får jeg gjort alt dette, derfor kunne jeg ikke si nei da tilbudet kom, selv om det har vært en kjempefin arbeidsplass der jeg har vært i dag, sier Anders Jacobsen.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Som senterleder har han ambisjoner om å øke medlemstallet på ELIXIA Hønefoss, men det viktigste for ham er det skal være det hyggeligste treningssenteret på Hønefoss.

Mener alvor på Ringerike

– Anders er et naturtalent, både når det gjelder trening og til å motivere andre til å ha det gøy når de trener. Vi ønsker å satse på Hønefoss og Ringerike, og ansettelsen av Anders viser at vi mener alvor, sier daglig leder Espen Ødegaarden i ELIXIA Grenland, som ELIXIA Hønefoss er en del av.

– Som største aktør i Norden har vi et stort ansvar for å få både svensker, finner, nordmenn og ringerikinger i bedre fysisk form. At en idrettshelt som Anders Jacobsen velger å starte en karriere hos oss viser at vi gjør noe riktig, sier konsernsjef Olav Thorstad, i SATS ELIXIA og eierselskapet Health & Fitness Nordic Group AS.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]