annonse

annonse

Høyt tempo i Myrens Verksted

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Myrens Sportssenter har nettopp åpnet et nytt nisjesenter, og neste år får Nittedal sitt første treningssenter i regi av Myrens.

Myrens Sportssenter har vært i drift siden 2007. Det er et fullsortimentsenter og Oslos største frittstående treningssenter med 2 800 medlemmer.

Foruten å være et tradisjonelt fullsortimentsenter og med åtte squashbaner og en 14 meter høy klatrevegg, tilbys også ernæringsrådgivning, fysikalsk behandling og naprapati.

Senteret holder til i de gamle lokalene til Myrens Verksted på Torshov og i verkstedet produserer Myrens Sportssenter åpenbart nye treningssentre på løpende bånd.

Lett etter lokaler lenge

Avdelingen i Nittedal åpner neste år, og Sandra Angelil, daglig leder og medeier i Myrens Sportssenter, har store forventninger til avdelingen i Nittedal, som hun har jobbet lenge for å få til.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

-Vi har sett oss om etter lokaler i Nittedal i over seks år. Per i dag finnes det ikke noe treningssenter i Nittedal, men vi vet at det er behov og etterspørsel. Vår medarbeider hos oss på Torshov, Marianne Holmsen, som bor i Nittedal, kom opp med ideen om at vi burde etablere oss der.

Myrens Sportssenter, daglig leder, Sandra Angelill
Myrens Sportssenter, daglig leder, Sandra Angelill

– Vi planlegger å åpne dørene høsten 2020. Det blir et fullsortimentsenter i likhet med Myrens på Torshov, med gruppetimer, barnepass, PT osv, men uten squash, forteller Angelil.

Kalkulerer med 1500 medlemmer

Det er inngått leiekontrakt for lokalene som blir på 1050 kvm, og senteret blir liggende i Mosenteret i Nittedal sentrum som nå er under utbygging. Kjøpesenteret skal utvides med leiligheter og flere butikklokaler.

Myrens får lokaler i den eksisterende delen av butikkomplekset, men kan altså ikke flytte inn før alt er ferdigbygget og omrokert.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

Angelil regner ikke med at man må drive det nye senteret i halvtomme lokaler.

– Etter ett års drift har vi kalkulert med 1500 medlemmer. Per i dag ser vi ingen konkurranse i Nittedal, men det var flere treningssentre som var interessert de i lokalene som vi nå har leid – og vi vet at det er andre som også ønsker å starte opp i Nittedal.

– Vi får se hva som skjer, men jeg tror konkurranseutfordringen vil avhenge av om konkurrentene finner egnede nok lokaler.

Stor tro på yoga

Myrens Sportssenter har også åpnet et nisjesenter i Oslo sentrum. Det heter Kjernekraft Yoga & Pilates, men har altså ingen ting med radioaktivitet å gjøre…

Store forventninger til yoga i Oslo sentrum (Foto: Myrens Sportsenter)

– Kjernekraft Oslo, som åpnet 1. februar i Folketeaterpassasjen på Youngstorget, tilbyr yoga og pilates. Navnet Kjernekraft henspiller på at treningssentret er plassert i kjernen av Oslo.

– Lokalene er på rundt 350 kvm og består av yogasal, PT-rom, to behandlingsrom og butikk. Vi har god kapasitet der og man kan enten tegne medlemskap eller kjøpe klippekort. Yoga er i tiden og i området rundt Youngstorget beveger det seg svært mange mennesker. Vi har derfor stor tro på dette prosjektet, sier Angelil.

LES OGSÅ: Bransjeprofilen: – Et treningssenter skal være for alle

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]