annonse

annonse

HQ Helse i Hønefoss valgte SICS System også til sin nye avdeling i Hole

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

HQ Helse i Hønefoss åpnet i 2016 med Tom-Erik Lukkedal som daglig leder og gründer. Nå utvider de med ny avdeling i Hole. HQ Helse har i dag et godt samarbeid med SICS System for all medlemshåndtering.

For å få frigjort tid og samtidig få kontroll på eksisterende og nye medlemmer, valgte HQ Helse i sommer å gå over til å bruke SICS System til håndtering av medlemsmassen.

Medlemmene kan selv enkelt gjøre alle operasjoner for valg av medlemskap, betaling, kjøpe drop-in timer etc.

Systemet er intuitivt og brukervennlig – både for eier/driver og medlemmene. Systemet er automatisert i så og si alle prosesser som resepsjon og medlemskontor normalt må ta seg av.

Økonomi

– Inntjeningen for en mindre aktør som oss er viktig, og hver krone teller for å ha økonomi til nye investeringer i fremtiden. Systemet har levert akkurat det vi håpet på. SICS System sørger for at pengene trekkes fra medlemmet som avtalt og kommer raskt inn på konto, sier Tom-Erik Lukkedal.

Han legger til at jo mindre eier/driver må «handle» manuelt i systemet, desto mindre er også sjansen for at menneskelige feil fører til uønskede «hick-ups» i medlemssystemet. I tillegg til spart tid og lønnskroner til administrasjon.

Har fungert meget bra

Senter-gründeren har ønsket seg mer tid til medlemmene og mindre tid til administrasjon av medlemsdatabasen. Nå tar det ikke mer enn noen minutter å gå gjennom all aktivitet på senteret for å sjekke feilpasseringer, kort, betalinger, inkasso med mer.

– Medlemmene har også opplevd det hele som positivt. Og med app på telefon som adgangskort er hele innmeldingsprosessen automatisert. Enklere for medlemmene og enklere for senter!fastslår Lukkedal.

Konvertering

– Overflytting av medlemmene fra gammelt system til SICS var en av mine største bekymringer, sier Tom-Erik Lukkedal.

– Dette gikk heldigvis problemfritt og med langt mindre forberedelse og innsats enn jeg antok på forhånd. SICS har erfaring med overflytting fra alle de aktuelle leverandørene i markedet og dette viste seg også i praksis.

Les mer om SICS System her: www.SICS.no

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]