annonse

annonse

Hundre prosent rent i Orkdal

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Orkdal kommune var den første kommunen som skrev en samarbeidsavtale med Antidoping Norge om et dopingsfritt treningsmiljø. Det har vært en suksess.

I Orkdal er de tre treningssentre: 3T, MaxGym og Ofo (Orkanger fysioterapi og osteopati). Alle tre er sertifisert som Rent Senter gjennom egne avtaler med Antidoping Norge, ifølge kommunens hjemmesider.

– Det er vi svært glade for, sier Karin Røttereng, som er SLT-koordinator i Orkdal kommune.

Sertifiseringen er indirekte et resultat av at Orkdal kommune var den første kommunen som skrev en samarbeidsavtale med Antidoping Norge. Antidopingarbeidet i Orkdal har vakt nasjonal interesse.

Les mer om Rent Senter her

Samarbeidsprosjektet mellom kommunen og Antidoping Norge ble avsluttet før jul i 2018, men det betyr ikke at arbeidet legges bort i Orkdal.

– På ingen måte. Arbeidet blir videreført med en oppfølgingsavtale med Antidoping Norge for 2019, og det gode lokale tverrfaglige samarbeidet opprettholdes, sier Røttereng.

Det planlegges å arrangere to årlige tverrfaglige møter og et folkemøte med dagsaktuelle tema i forhold til kroppspress, trening, kosthold, kosttilskudd og dopingmidler, ifølge kommunen.

– Vi er svært glad for at alle treningssentrene er rene.  Nå jobber vi for at flest mulig av våre idrettslag også skal bli det, sier Røttereng.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]