annonse

annonse

Hvor lenge siden var det du investerte i sykkelsalen og sykkelinstruktørene?

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Skal man lykkes med å revitalisere sykkelproduktet må man tilføre nye opplevelser i sykkelsalen.

Nye opplevelser med:

  1. Produkt
  2. Programming/Opplevelser
  3. Education/Kurs

 

Fitness Brands har med ICG alle tre pilarer på plass.

En av de største innovasjonene i spinningsalen har vært innføring av målekonsoller. I mange år har sykkelentusiaster, syklet uten å få noen tilbakemelding om hvordan de faktisk trente time etter time (unntatt hvis de tok med seg egen hjertefrekvens måler).

I dag er det flere sykler på markedet som viser watt, kadence, avstand og fart. I dag kan syklisten se resultatene av sin egen innsats. ICG er med Life Fitness verdensledende leverandør av spinningsykler, og har et bredt produktsortiment av ICG sykler spesielt utviklet for innendørssykling.

Team ICG/Indoor Cycling Group tilbyr dette gjennom Coach By Color og en innovativ og funksjonell sykkel som passer for alle fra nybegynner til elite. Sykkelens pedagogiske funksjoner kan tilpasses brukerens ambisjonsnivå.

For den som driver treningssenteret handler det om å ha timer på timeplanen som fenger forskjellige aldersgrupper med forskjellige behov slik at investeringen i sykkelsalen gir fulle timer.

Viktige nøkkelfaktorer

Team ICG har vært en innovatør i sykkelsalen i mer enn 20 år. ICG har lykkes i sin målsetting med å utvikle et sykkelkonsept som gir senteret valgmuligheter i å spisse timene mot forskjellige målgrupper samtidig som det er enkelt å bruke og forstå.

Kompetanse og utdannelse er viktige nøkkelfaktorer i ICGs fremgangsmåte. Fokus på kontinuerlig utvikling og opplæring av sykkelansvarlige og sykkelinstruktørene. Utdanningsprogrammet som ICG tilbyr baserer seg på et solid fundament der du som instruktør kan bygge på din kompetanse med kurs i alt fra wattbasert trening til virtuell trening.

THE ICG EXPERIENCE

Her er et eksempel på hvordan sykkel timeplanen er bygget opp for en kunde.

Mange synes det blir komplisert når det snakkes om watt og pulsbasert trening i sykkelsalen. ICG har løst det med farger som guide – enkelt for alle å forstå.

Coach By Color® leverer sanntids og fargekodet til deg som sitter på sykkelsetet. Coach By Color® har fem fargede treningssoner: hvit, blå, grønn, gul og rød. Universelle fargekoder som alle forstår, uansett watt eller ikke.

Disse sonene kan kobles til din funksjonelle watt terskel (FTP) og hjertefrekvens. FTP representerer arbeidsbelastningen der du som bruker ikke kan opprettholde langvarig trening uten å produsere for mye melkesyre. Når du kjenner til din FTP blir de 5 farge sonene tilpasset til din FTP. Desto høyre FTP, desto sterkere er du på sykkelen.

Digitalisering gir muligheter

Innendørssykling har alltid vært en populær treningsform og den nye digitaliseringen vil gi økt interesse. I tillegg kommer digitaliseringen til å gi instruktøren mulighet for å trene medlemmer på en mer individuell måte, som er mer effektivt og samtidig bidrar til en kul gruppedynamikk i klassene som kjøres.

Digitalisering øker med andre ord målgruppene og vil nå flere enn «de gale og ekstreme sykkel entusiastene». Digitale innovasjoner gir nye muligheter. Vi ser at andre treningsformer som kjøres i gruppe har passert sykling i popularitet pga. manglende investering i sykkelsal og oppgradering av kompetanse for sykkelinstruktørene.

Nye målgrupper

Innbydende design og nøyaktig måling kombinert med en smart og visuelt tiltalende programvare vil skape nye sykkelopplevelser. ICG har enorm vekst både i Europa og på verdensbasis. Vi ser at Coach By Color tiltrekker nye, yngre aldersgrupper til treningssentrene.

I dag er gjennomsnittsalderen for syklister som trener i gruppe mellom 35-40 år. Nå ser vi en trend der operatørene tiltrekker seg yngre mennesker.

Med Coach By Color® blir det enkelt for deltakerne å forstå opplegget og instruktører trenger ikke gå inn i kompliserte tekniske detaljer. De kan fokusere på å trene kunden på ulike intensitetsnivåer med henvisning til de forskjellige fargene som Coach By Color® tilbyr.

Dette gjør det også mulig for deltakerne med forskjellig fysisk status å trene sammen på sine egne individuelle nivåer og målsettinger – Smart, tiltrekkende og enkelt med Coach By Color og Indoor Cycling Group.

ICG Master Trainer Frank Rizzo (til høyre): Utdannet fysioterapeut med en Bachelor i idrettsmedisin er en av 25 Master Trenere i Team ICG.

– Med fartstid som instruktør, leder og trener i snart 20 år, er jeg stolt over å være Master Trainer for Team ICG og Fitness Brands for å utvikle sykling som treningsform rustet for å møte fremtiden – Frank Rizzo

 

Vår bestselger IC7 kombinerer moderne design med topp funksjonalitet – med 4 GLOBAL DESIGN AWARDS. Design awards handler om mye mer enn bare look & feel men om innovative og smarte løsninger både på software og hardware:

  • Teknologiske løsninger
  • Brukeropplevelser
  • Optimalisert og korrekt biomekanikk
  • Tekniske løsninger
  • Innstilllinger og finesser
  • Sikkerhet
Vil du vite mer? https://www.fitnessbrands.com/om/kontakt-oss/

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]