annonse

annonse

I Trondheim myket kommunen opp regelverket

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Trondheim kommune gikk bort fra krav om bemanning og droppet forbud om gruppetrening. 3T-sjef Hilde T. Holck mener kommunen fortjener ros.

Trondheim kommune bør trekkes frem som foregangskommune, mener Hilde T. Holck.

– Da vi trodde de skulle stenge oss ned, åpnet de ubemannede treningssentre og gruppetimer med kun en ny vedtekt; to meter avstand under all fysisk aktivitet.

– Vi er utrolig stolt over en kommune som er så fremoverlent og opptatt av folkehelsa, sier hun – og legger til at 3T iverksetter nye tiltak for å levere best mulig etter forskriften.

Formannskapet i Trondheim vedtok tirsdag 5. januar en ny koronaforskrift, der de gjeldende reglene om at treningssentre måtte ha bemanning for å holde åpent og at sentrene ikke kunne gjennomføre gruppetrening, ble strøket.

– Vi hadde et evalueringsmøte med bransjen der de kunne komme med innspill. Da de første tiltakene kom, hadde vi det travelt med å få på plass tiltak. Nå er det gjort helsefaglige vurderinger og det stemmer at det var lite smitte på treningssentre nasjonalt og i Trondheim.

– Så lenge de greier å forholde seg til forskriften med avstand, så mener vi at de både kan ha individuell trening og gruppetreninger i Trondheim, sier kommunedirektør Morten Wolden til avisen Nidaros.

3T har vært en av pådriverne for å endre tiltakene i Trondheim.

– Vi har hatt en god dialog med formannskapet og spesielt med kommunedirektøren. Vi har lagt fram alle argumentene for å holde gruppetrening åpent. At de har vurdert dette og nå åpner opp for det igjen er vi kjempefornøyde med, sier kommunikasjonsansvarlig Monica Berg Stothard i 3T til avisen.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]