annonse

annonse

Icon stenger ned på Lillestrøm, Grorud, Årvoll, Skøyen og Sandnes

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Kroken på døra for Icon Lillestrøm, men Prestasjonssenteret tar over og viderefører driften. Icon legger også ned flere andre sentre.

I en Facebook-oppdatering søndag kveld opplyser daglig leder Joachim de Seves at eierne av Icon Lillestrøm har meldt oppbud.

«Vi beklager å informere om at selskapet Noci som eier vårt treningssenter på Lillestrøm har meldt oppbud, og at senteret som en følge av dette må avslutte driften. Det innebærer at senteret vil være stengt fra og med mandag 29. august.»

«Du står imidlertid ikke uten et godt treningstilbud. Prestasjonssenteret har kjøpt Icons virksomhet på Lillestrøm og ditt medlemskap blir dermed automatisk overført til dette senteret».

Han skriver også at en rekke av de ansatte hos Icon Lillestrøm vil få arbeid på Prestasjonssenteret.

Icon Lillestøm holdt til i Dampsagveien 2, mens Prestasjonssenteret holder til Elvegata 52 – ca 1,5 kilometer unna.

På Proff.no har ikke Icon Lillestrøm oppdaterte regnskapstall for 2015, men for 2014 viser tallene en omsetning på 8,6 millioner kroner, og et driftsresultat på minus 14,9 millioner kroner! Lønnskostnadene beløp seg til vel 9,2 millioner – mens «andre driftskostnader» lå på 13,6 millioner kroner.

Også slutt for Grorud

På samme tid er det slutt også for Icon Grorud. Igjen fra Facebook:

«Icon Grorud legges ned – du kan trene videre på «Bare Trening.

Kjære Icon-medlem!
Vi beklager å informere om at selskapet Noci som eier vårt treningssenter på Grorud har meldt oppbud, og at senteret som en følge av dette må avslutte driften søndag 28. august klokken 23.30 Dette innebærer at senteret vil være stengt fra og med mandag 29. august.

Vi har gjort en avtale med ‘Bare Trening’ som har lave priser og er opptatt av at du som kunde skal oppleve minst like god kvalitet som på et dyrere senter. Bare Trening har tre sentre i Oslo; Kalbakken, Sinsen og Haugerud og du kan selvsagt velge det senteret som passer best for deg.

Du kan selvfølgelig også benytte vårt Icon-senter på Manglerud som ikke er berørt av dette».

Icon Grorud står oppført med en 2014-omsetning på 34,4 millioner kroner og et negativt driftsresultat på 9,7 millioner kroner.

Slutt for Årvoll

«Vi beklager å informere om at selskapet Noci som eier vårt treningssenter på Årvoll har meldt oppbud, og at senteret som en følge av dette må avslutte driften søndag 28. august klokken 19.00.

Vi har gjort en avtale med Bare Trening som holder lave priser og er opptatt av at du som kunde skal oppleve minst like god kvalitet som på et dyrere senter», heter det på Facebook.

Frister med EVO

Ved Icon Sandnes er det samme beskjed til medlemmene. Senteret stenger, men her tilbyr man en måneds gratis trening på EVO i Sandnes hvis man melder overgang.

Reaksjonene lar ikke vente på seg: “Jeg er spent på mer utfyllende info. Veldig spesielt og komme med slik info på søndag og stengt dagen etter”, skriver et av medlemmene på Facebook.

Ullern Trening overtar Skøyen

Også medlemmene ved Icon Skøyen har fått samme beskjed. Det er kroken på døra. Medlemmene har fått følgende informasjon:

“Ullern Trening har kjøpt Icons virksomhet på Skøyen og ditt medlemskap blir dermed automatisk overført til dette senteret. Det betyr at du kan trene der fra mandag morgen.

Ullern Trening holder til i Silurveien 2, like ved Ullernchausseen. Dersom du har PT-timer til gode vil du også få videreført disse. Mange av de ansatte på Skøyen vil også få arbeid på dette senteret”.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]