annonse

annonse

Idrettssenteret inn i Spenst-kjeden

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Spenst styrker seg som den desidert største treningssenter leverandøren i Sogn og Fjordane. Kjedeinnlemmelsen blir en realitet i juni.

Med fem sentre i Sogn og Fjordane: Spenst Førde, Spenst Florø, Spenst Sandane, Spenst Sogndal på Fosshaugane Campus og Spenst Sogndal avdeling Kulturhuset, blir Spenst en dominerende folkehelseaktør i fylket, opplyser daglig leder Kolbjørn Rydvang ved Idrettssenteret.

Hovedkontoret blir Spenst Sogndal, Fosshaugane Campus som står klart som Spenst i juni. Spenst Sogndal, avdeling Kulturhuset, blir klart i august.

Team Spenst Sogn og Fjordane: Geir Arne Nilssen, Spenst Florø; Kent Roger Engdal, Spenst Førde Kolbjørn Rydvang Spenst Sogndal og kjedeleder Eirin Bolle i Spenst Norge. (Foto: Rune Sjøberg)

Hovedsenteret blir et fullsortimentsenter, mens avdeling Kulturhuset blir bemannet med PT – og skal tilby en kombinasjon av lavterskel trening og performance-senter med egen sal til gruppetrening, mindre grupper og egentrening.

 Dominerende aktør

Ifølge en presentasjon fra Idrettssenteret er målet til Spenst Sogndal å være en dominerende folkehelseaktør sammen med resten av Spenst-familien i fylket:

«Best på trening i vår region basert på anvendt forsking og best practice og høykompetente ansatte og fasiliteter.» Og dessuten: «En møteplass for alle som er opptatt av helse og trening, ulike treningsmiljø – og ikke minst; legge til rette for seniorer og medlemmer som trenger tilpasset trening.»

LES OGSÅ: Spenst forventer familieforøkning

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]