annonse

annonse

IHRSA European Congress feirer sitt 20. år digitalt

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Den årlige IHRSA-kongressen blir i år en digital seanse fra 18. – 20. november. Arrangementet byr blant annet på treningssenteromvisninger og en interaktiv spørsmål- og svar runde.

Med koronapandemiens andre bølgeskyllende over Europa, er et fysisk arrangement av IHRSAs European Congress format, ikke mulig å arrangere. Dermed blir kongressen digital – som så mange andre konferanser dette året.

International Health, Racquet & Sportsclub Association (IHRSA) opplyser i en pressemelding at arrangementet vil bygge på de populære elementene fra den personlige samlingen, som å tilby seks språkoversettelser og omvisninger i noen av de mest interessante treningssentrene i verden.

Arrangementet, som går over tre halve dager, vil bestå av to dager med ca. fire timers program, med globale treningssenteromvisninger – komplett med en interaktiv spørsmål-l og svar-sesjon, den tredje dagen.

Øktene blir oversatt fra engelsk til seks språk, og diskusjonsgrupper vil bli presentert på engelsk, spansk, portugisisk, fransk, tysk, italiensk og russisk.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

Blir ingen reisekostnader

IHRSA European Congress feirer i år 20-årsjubileum. Gitt de digitale mulighetene, vil årets utgave ikke bare tillate oss å få kontakt med våre europeiske medlemmer, men også vårt globale publikum som gjenspeiler IHRSAs enorme internasjonale medlemskap fra over 70 land, skriver organisasjonen i pressemeldingen.

– Som vi opplevde med det nylig avholdte IHRSA Innovation Summit, setter treningssentereiere og leverandører virkelig pris på muligheten til å «møtes», utveksle ideer og dele erfaringer rundt beste praksis, sier IHRSA-styremedlem Anastasia Yusina.

IHRSA-styremedlem Alan Leach, som også er administrerende direktør i West Wood Clubs i Dublin, er enig.

– IHRSA-kongressen har alltid gitt en god avkastning på investeringen. Våre ledere og ansatte verdsetter den enorme mengden kunnskap og erfaringer som IHRSA tilbyr. Og det aller beste er at det ikke er noen reisekostnader, slik at vi kan sende flere ledere og ansatte, sier han.

Lover brukervennlighet

IHRSAs erfaring med virtuelle arrangementer kombinert med foreningens gode samarbeid med vertsplattformen til MCI Benelux, vil sikre at kongressen blir en seanse av høy kvalitet. Arrangementet vil være brukervennlig og gjøre det enkelt å legge til rette for globale nettverksmuligheter, ifølge meldingen.

– Det var flott å se deltakelsen fra så mange bransjeledere og andre interessenter i utviklingen av årets kongressprogram. Dette ser jeg virkelig fram til, sier IHRSA midlertidige president og administrerende direktør Brent Darden.

Her kan du lese mer om programmet for IHRSA European Congress Virtual Edition.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]