annonse

annonse

Impulse satser og åpner tre nye treningssentre

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Impulse Treningssenter fortsetter sin ekspansjon i Trondheimsregionen ved å åpne tre nye treningssentre. Denne satsingen er et viktig skritt for selskapet, som lenge har lett etter egnede lokaler for videre vekst. De nye sentrene er strategisk plassert for å supplere eksisterende sentre og gi medlemmene i Trondheim, Melhus, Malvik og Stjørdal enklere tilgang til førsteklasses treningsfasiliteter.

Med de tre nye treningssentrene vil Impulse Treningssenter ha totalt 13 fysiske lokasjoner. Sentrene vil være beliggende sentralt i Trondheim og i Hommelvik sentrum forteller Øyvind Gundersen, daglig leder i Impulse til Treningsindustrien.

Først ut er Impulse Pirbadet, som åpner høsten 2023 i Havnegata 12 i Trondheim. Dette senteret vil være samlokalisert med Pirbadet, Norges største innendørs badeanlegg. Det vil tilby spektakulære lokaler med utsikt over Munkholmen og Trondheimsfjorden. Med det siste innen treningsutstyr, utvalgte velværekonsepter og garderober med badstue, vil Impulse Pirbadet være et imponerende og inspirerende treningssenter.

Impulse Nardobakken, som åpner vinteren/våren 2024, blir det andre nye senteret i Trondheim. Det vil ligge i Nardobakken 2 og vil være et stort nærsenter for lokalsamfunnet i nærheten av Blomsterbyen. Senteret vil tilby toppmoderne treningsutstyr, moderne fasiliteter og flotte garderober med dusjer. Med sykkelparkering og god kollektivdekning blir det enkelt for folk å komme seg til senteret på en miljøvennlig måte. I tillegg vil Impulse Nardobakken være en del av et større bygg med KIWI dagligvarebutikk, frisør, apotek og solsenter. Administrasjonen til Impulse vil også ha kontorer i samme bygg.

Det tredje nye senteret, Impulse Hommelvik Sjøside, åpner høsten/vinteren 2024 i Hommelvik. Dette vil være Impulses første treningssenter i Malvik kommune. Sentret vil bli etablert i nye lokaler på “Sjøsiden” i Hommelvik, og vil være et fullspekket senter over to plan. Gundersen forteller videre at Impulse Hommelvik Sjøside, vil tilby alt det kjeden er kjent for, og vil være et betydelig løft for tilgjengeligheten av treningssentre mellom Ranheim og Stjørdal.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]