annonse

annonse

Impulz treningssenter utvider til Sola

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Det er snart to år siden Gyda Bloch Thorsen og Hilde Lothe åpnet sitt andre treningssenter i Tananger. De hadde allerede erfaring med treningssenterdrift fra Lervig i Stavanger og ønsket å utvide. Nå utvider de og åpner i Fredtunvegen på Sola.

Det skriver Solabladet.

– Vi satser på å kunne åpne i oktober. Vi skal ha dansesal, spinningssal og selvfølgelig treningsstudio, forteller Gyda Bloch Thorsen.

Lokalene på Sola er på 600 kvadratmeter. I Tananger har de 370 kvadratmeter, så i det nye lokalet er det rom for mer, ifølge avisen.

Konseptet blir det samme som i Tananger. For de to innehaverne er helse og velvære viktigere enn alt annet. Gjennom personlig trening skal kunden få et treningsopplegg, samt tett oppfølging.

– Vi stiller derfor høye krav til våre ansatte. Det gjelder ikke bare til det faglige nivået, men også til personlige egenskaper. Våre personlige trenere jobber tett med folk og er både samtalepartnere og veiledere. Det mellommenneskelige aspektet er svært viktig, sier de til Solabladet.

Økonomien i selskapet er god, ifølge tall fra Proff.no: Omsetningen i 2018 havnet på 6,6 millioner kroner – opp fra 5,1 millioner året før. Driftsresultatet endte på ca. 750 000 kroner i fjor.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]