annonse

annonse

Foto:

SATS

Innfører garantilønn til alle personlige trenere

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

1. april innførte SATS garantilønn for alle sine personlige trenere i Norge. Garantilønn er en gunstig ordning som vil gi personlige trenere som vender tilbake til yrket etter langtidssykdom eller svangerskapspermisjon, økt økonomisk sikkerhet.

Vi er stolte over å innføre garantilønn for våre personlige trenere. Denne ordningen vil gjøre det økonomisk tryggere å velge en karriere som personlig trener, og slik legger vi også til rette for at kvinnelige personlige trenere kan stå lenger i yrket, og det er viktig for oss, sier Vegard Ølstørn, PT & Treatments Manager i SATS Norge.

Med garantilønn og en styrket onboarding, utmerker SATS seg som arbeidsgiver for personlige trenere i Norge. En bransje som ellers er preget av provisjonsbasert inntekt, uten garantilønn.

Vi ønsker å være den mest attraktive arbeidsgiveren i Norge for både nye og etablerte personlige trenere. Innføringen av garantilønn i kombinasjon med en voksende medlemsmasse, vil gjøre det enda enklere for nye personlige trenere å etablere en stabil kundebase og lykkes som personlig trener over tid, sier Vegard Ølstørn, PT & Treatments Manager i SATS Norge.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]