annonse

annonse

Foto:

SATS

Inntektsvekst og rekordresultat for SATS

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

SATS legger i dag frem rekordhøye inntekter og resultat for Q1 2024, samt ny besøksrekord på sentrene.

De totale inntektene for første kvartal 2024 økte 8 prosent sammenlignet med første kvartal i fjor og endte på 1 294 millioner kroner. Driftsresultatet (EBITDA før IFRS 16) økte 27 prosent og endte på 174 millioner kroner.

SATS-medlemmene gjennomførte 13 millioner treningsøkter i første kvartal og bidro med det til en sterk positiv effekt på folkehelsen. SATS øker medlemsbasen til 736 000 medlemmer, og stadig flere velger SATS sitt populære gruppetreningstilbud som en del av sitt medlemskap.

– Vi er glade for å rapportere om en god start på treningsåret 2024 for SATS som et resultat av økte investeringer i vårt produkttilbud. Vi ser blant annet at en økt andel av nye medlemmer velger medlemskap som gir tilgang til både gruppetrening og et bredt utvalg av sentre. Dette resulterer i at våre medlemmer er mer aktive enn noen gang, og vi fortsetter å levere på vår visjon om å gjøre folk sunnere og gladere, sier Sondre Gravir, konsernsjef i SATS.

SATS opplever sterk vekst i besøk på gruppetimer, som økte med 10%. Økningen kan tilskrives SATS sine vellykkede produktlanseringer, spesielt innen HIIT, yoga og pilates.

– Våre satsinger på nye treningsprodukter innen gruppetrening får flere medlemmer i aktivitet og viser at trening både er gøy og treffer bredt. Vi gleder oss til å lansere enda flere nyheter som skal få flere i bevegelse, sier Gravir.

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]