annonse

annonse

Inspartum boost convention 18.november

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Endelig er det duket for inspartum akademi sin årlige convention. I år fyller inspartum 5 år, og velger derfor å slå på stortromma for anledningen. Her vil du få en dag fylt med trening, foredrag og masse gøy! Er du gruppeinstruktør, leder for gruppetrening eller bare en som elsker gruppetrening, lover de en eksklusiv inspirasjonsdag i vente!

Daglig leder for inspartum akademi, Eva Katrine Thomsen brenner for gruppetrening, økt kunnskap og samhold. Hun sier følgende om hvorfor hun arrangerer convention:

Jeg har jobbet i treningsbransjen i 15 år og et av våre store høydepunkt før, var da Nike arrangerte egne conventions. Etter at de ikke lengre satte opp “Nike Blast”, har jeg alltid hatt en drøm om å skape en slik unik convention for både bransjefolk og alle andre som elsker gruppetrening og bevegelse. Det som var så unikt med “Nike Blast” var at de alltid leverte noe mer enn bare trening – de leverte en opplevelse og skapte en arena der absolutt ALLE var velkomne.

Som deltager ble man invitert inn et magisk treningsunivers, som gav alle “WOW – følelsen“ når man kom inn.

Det hele ble en tilnærmet konsertopplevelse, med lys, lyd og design – you name it! Jeg drømmer om å skape det samme for bransjen i Norge – der vi kan samles, oppleve noe unikt, la oss inspirere, dele erfaringer og knytte nettverk, samtidig som vi også kan inkludere alle andre som bare elsker gruppetrening. Nå er ikke vi helt der hvor Nike var i størrelse, men vi lover uansett at vi skal gi deltagerne en unik opplevelse med det “lille ekstra” og absolutt alle er velkomne!

Er du nysgjerrig?

Sjekk ut link under for mer informasjon og påmelding:
https://inspartum.no/inspartum-boost/

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]