annonse

annonse

InterPadel velger Qicraft som treningsutstyrpartner

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

InterPadel har etablert fire padelsentre hittil i år, og har mål om å bli Norges ledende padelkjede. Nå har kjeden teamet opp med Qicraft for å ha Technogym-utstyr på sentrene.

Samarbeidet med Qicraft/Technogym føltes helt naturlig da vi ønsket å finne en partner på treningsutstyr til våre padelsentre, sier medeier Bjørn Maaseide i InterPadel i en pressemelding.

– De er fremoverlente, kompetente og har løsningsorienterte ansatte som gir oss personlig oppfølging og veiledning. I tillegg leverer de jo et av verdens beste merker, fortsetter han.

Padel er en av verdens raskest voksende sporter, og InterPadel har som mål å bli Norges ledende padelkjede. I tillegg er ambisjonen å bidra til å gjøre padel til en olympisk sport innen 2028.

Hittil i år har InterPadel lansert fire Padelsentre i Norge, og har to etableringer rett rundt hjørnet. InterPadel er startet av tre verdensmestere, og tidligere olympiere, Bjørn Maaseide, Jan Kvalheim og Thor Hushovd.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

– Kan ikke bli annet enn topp

– Vi er stolte over samarbeidet med InterPadel, og glade for muligheten til å jobbe sammen med tre store profiler som Maaseide, Kvalheim og Hushovd, sier senior account manager Ronny Pettersen i Qicraft Norway.

Samarbeid: Ronny Pettersen, Bjørn Maaseide, Jan Kvalheim og Thor Hushovd (t.v.) (Foto: Qicraft)

De siste åtte årene har Technogym blitt valgt som offisiell leverandør av treningsutstyr til OL, samt utmerket seg innen flere sportslige arenaer.

Nå som InterPadel satser for fullt, føler vi oss heldige som får ta del i denne reisen. Deres ambisjoner og verdier er helt i tråd med Qicraft og Technogym sin ambisjon om å få flere ut i aktivitet for å styrke folkehelsen i Norge. Denne kombinasjonen av vekst i padelsporten, sammen med verdigrunnlaget og noen av de sterkeste navnene innen idretten i Norge, kan ikke bli annet enn topp, fastslår han.

VÅRE KJEDEPARTNERE:

[slideshow_deploy id=’11726′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]