annonse

annonse

Investerer 300 millioner i treningssenter

annonse

annonse

Kommentar

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Meningsmåling

Dette er en kronikk. Kronikken gir uttrykk for skribentens holdning. Du kan sende inn kronikker og debattinnlegg her.

Styret i Studentskipnaden i Gjøvik og Ålesund og Trondheim har besluttet å investere 300 millioner kroner i nytt treningssenter i Elgeseter gate 10 i Trondheim.

Sit skal eie en tredjedel av bygget, som er et sambruksbygg med helse- og sosialutdanningen på NTNU, ifølge nettsidene til Sit.

– Nå venter vi bare på at regjeringen foreslår å bevilge statens andel i prosjektet når statsbudsjettet for 2019 legges fram, sier administrerende direktør Audhild Kvam.

Elgeseter gate 10 blir et sambruksbygg for utdanning og forskning for helse og sosialfag, treningstilbud, sosiale møteplasser og servering, samt arealer for studentfrivilligheten.

Helse- og sosialutdanningen har stort behov for treningsarealer i undervisning og forskning. NTNU og Sit vil til sammen har spare 1000 kvadratmeter gjennom sambruken av treningsarealer i bygget.

Det nye treningsarealet blir over dobbelt så stort som Portalen, og av kostnaden på 300 millioner kroner vil Sit legge inn halvparten gjennom oppsparte penger og den andre halvpart blir lånt, ifølge Sits nettsider.

VÅRE ANNONSØRER:

[slideshow_deploy id=’1113′]

 

annonse

Partnere

Leverandørpartnere

[l_slider]